Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 8.8
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Aan het laden...

PHILIPS - 3 in 1 Luchtzuiveraar

PHILIPS

PHILIPS - 3 in 1 Luchtzuiveraar

PHILIPS

8 - 10 werkdagen

Gratis verzending vanaf 99,-

Houd je huis gezond en comfortabel met deze Philips 3-in-1 Luchtreiniger; hij verkoelt, verwarmt en reinigt de lucht tot 42 m² dankzij het HEPA-filtersysteem.

349,-

135,-

Of 45,- in3 termijnen

In winkelwagen

Informatie PHILIPS - 3 in 1 Luchtzuiveraar

Wist je dat de luchtkwaliteit binnenshuis slechter kan zijn dan buiten? Dit kan 2 tot 5 keer slechter zijn! Met deze 3-in-1 Luchtreiniger van Philips breng jij hier verandering in! Naast dat hij tot 99,95% van de virussen en aerosolen uit de lucht verwijdert, beschikt hij ook over een koel- & opwarmfunctie!

360 °C gezuiverde lucht
Met een goede luchtreiniging bescherm je jezelf tegen van alles wat in de lucht vliegt. Denk bijvoorbeeld aan pollen die zorgen voor die vervelende hooikoorts! De Philips 3-in-1 Luchtreiniger beschikt over een zuiveringsfunctie die geschikt is voor een ruimte tot 42 m²! Het 3-laags HEPA-filtersysteem verwijdert tot 99,95% van de kleinste deeltjes. Dankzij het filter met actieve koolstof worden ook gassen en onaangename geuren verwijdert.

Van alle markten thuis
Naast dat je huis voorzien wordt van schone lucht, kun je er ook nog voor kiezen om dit te combineren met gekoelde of warme lucht! Kies uit 3 ventilatorniveaus: 7,5 W, 15 W en 25 W of
3 verwarmingsniveaus: 1250 W, 1500 W of 2200 W. Bij iedere stand komt er gezuiverde lucht uit, zodat je kunt genieten van het inademen van pure en schone lucht.

Houd de luchtkwaliteit in de gaten
Ook zie je meteen wat de luchtkwaliteit op dit moment is. Het handige display toont het niveau van allergenen en gassen. De kleurenring geeft je visuele informatie, variërend van blauw (goede luchtkwaliteit) tot rood (slechte luchtkwaliteit).

Ook te gebruiken met de Philips Clean Home+ app
Haal alles uit je luchtreiniger. Met de app kun je het apparaat overal bedienen en daarnaast de luchtkwaliteit binnen- en buitenshuis in realtime volgen. Ook biedt de app een persoonlijke coach die aanwijzingen geeft over het verbeteren van de luchtkwaliteit om blootstelling aan vervuiling en allergenen te verminderen.Overige informatie
Clean Air Delivery Rate: 165 m³/u
Afmetingen: 25 x 25 x 59 cm (L x B x H)
Materiaal: Plastic
Snoerlengte: 1,8 m
Spanning: 220 - 240 V
Geluidsniveau: 47 - 61 dB

Schrijf een beoordeling

Heb je dit al bekeken?