Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 8.6
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Aan het laden...

35 stuks Bloembollen - Tulpen Rood

35 stuks Bloembollen - Tulpen Rood

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

Gratis verzending vanaf 99,-

Schitterende rode tulpen! Geschikt voor de border, maar ook in een pot op terras of balkon. En heel goed te combineren met andere bloembollen.

34,99

14,99

In winkelwagen

Informatie 35 stuks Bloembollen - Tulpen Rood

Deze tulp heeft bijzonder mooie dieprode bloemen. De tulp is een geliefde bloembol die je uitstekend met andere bloembollen en planten kunt combineren. Of je nu kiest voor een combinatie van roze, geel en oranje tulpen of juist andere bloemen in allerlei verschillende kleuren, de combinaties zullen met deze rode tulpen er altijd indrukwekkend uitzien.

Standplaats
Ze groeien in volle schaduw tot volle zon.

Planten
Tot het planten moet je de bollen droog en koel bewaren. Je kunt de bollen het beste planten van september tot december, vóór de vorst intreed. Plant de bollen in goed losgemaakte grond met de punten naar boven. 

De verpakking bevat gedetailleerde plant en kweek instructies om je te helpen de bollen op de juiste manier te planten.

Water geven
Geef de voorjaarsbloeiende bloembollen, meteen na het planten, water. Zo worden ze aangespoord om wortels te maken. Hoe eerder de wortels gevormd zijn, hoe beter de bloembol tegen kou en vorst kan. Bloembollen in potten hebben in de periode na het planten ook water nodig, omdat de grond in potten sneller uitdroogt. Houd de grond in de tuin of in de potten/plantenbakken na het planten vochtig.

Herkomst & informatie
Tulpen zijn de trots van Nederland. Al vanaf de 16e eeuw is de tulp een zeer geliefde bloembol. Tijdens de piek van de bloembollengekte in de 17e eeuw, werd er soms wel 4000 gulden voor een tulpenbol betaald. Tegenwoordig zijn tulpen nog steeds populair en met recht! Tulpen hebben de mooiste kleuren en vormen en geven daardoor een grote sierwaarde aan je tuin, terras of balkon.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis.

Specificaties

Type plant Bloembollen
Soort plant Tulp
Hoogte plant 30 - 35 cm
Standplaats Halfschaduw
Bolmaat Ø11 - 12 cm
Bloeiperiode April tot mei
Planttijd September tot december (voor de vorst intreed)
Winterhard Ja
Schrijf een beoordeling