Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 8.8
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Aan het laden...

4-in-1 Aircooler

4-in-1 Aircooler

Voor 12:00 besteld = VANDAAG IN HUIS ❄️

Gratis verzending vanaf 99,-

Verfris je woonkamer of slaapkamer met deze bladloze 4-in-1 Aircooler

299,-

129,-

Of 43,- in3 termijnen

In winkelwagen

Informatie 4-in-1 Aircooler

De laatste jaren worden onze zomers steeds warmer. Die - bijna tropische - warmte vraagt om een goede voorbereiding! Met een aircooler ben je hier uitstekend op voorbereid.

4-in-1 aircooler
Deze aircooler geeft een verkoelend briesje af en verlaagt de gevoelstemperatuur. Terwijl dit gebeurt, is de ioniserende functie bezig om stukjes vuil uit de lucht te trekken en schone lucht af te geven. Hierdoor wordt de lucht in huis een stuk schoner! Een aircooler werkt met gekoeld water, hierdoor wordt de lucht ook nog eens bevochtigt. Lengte stekker: 135 cm

Bladloos ergonomisch design
Deze aircooler werkt zonder bladen. Dit geeft de aircooler een uniek en ergonomisch design, maar zorgt er ook voor dat hij een heel stuk stiller is dan een ventilator of airco (<55dB). Daarnaast is er subtiele LED-verlichting in de aircooler verwerkt, waarin gekozen kan worden tussen 6 verschillende kleuren! Dit geeft de aircooler een modern en elegant design. Er zitten 4 wieltjes onder de aircooler, zodat je 'm gemakkelijk van kamer naar kamer kan verplaatsen.

Hoe werkt het?
De interne tank van 3 liter wordt gevuld met koud water; hoe kouder het water, des te kouder de luchtstroom wordt. De 4-in-1 aircooler pakt namelijk de warme lucht en laat deze over het water gaan. Er worden 2 koelpakketten meegeleverd, die kunnen helpen om het effect nog koeler te maken. Met zijn 360º luchtverspreiding en ca. 20m bereik is dit echt een complete aircooler. Er zijn 3 ventilatie-instellingen; normaal (continue lucht), natuurlijk (natuurlijke bries) en nacht (zachte bries. Deze instellingen, samen met de mogelijkheid om een timer (tot wel 8 uur) in te stellen, zijn gemakkelijk in te stellen door middel van het bedieningspaneel of de meegeleverde afstandsbediening.

Veilig transport. Wel zo belangrijk!
De aircooler wordt met veel zorgvuldigheid voor je ingepakt en naar je opgestuurd. Door de speciale veilige en zorgvuldige verzending ben je ervan verzekerd dat jouw nieuwe aircooler in goede staat bij je wordt afgeleverd. De verzendkosten zijn om deze reden € 9,99.

Aircooler of airconditioner? Welke past bij jou en wat zijn de verschillen?
Nu we steeds meer warme dagen per jaar hebben is het essentieel om voor de juiste verkoeling te kiezen. De belangrijkste afwegingen zijn daarbij de effectiviteit en de kosten die eraan verbonden zijn. Er zijn tegenwoordig hoofdzakelijk twee soorten effectieve koelingsopties beschikbaar: aircoolers en airconditioners. Beide hebben een grote voorsprong op de andere opties.  In dit artikel gaan we de verschillende kenmerken van deze twee koelingsopties vergelijken om je te helpen het juiste besluit te nemen.

Aircooler
Aircoolers koelen de lucht met één basisprincipe. Warme lucht wordt in de buurt van het koele water geblazen om de temperatuur te verlagen. Aircoolers hebben water nodig om de kamertemperatuur af te koelen en je kunt ijsblokjes toevoegen voor een beter koeleffect. Het belangrijkste verschil tussen aircoolers versus airconditioner is dat luchtkoelers afhankelijk zijn van een motor en airconditioners afhankelijk zijn van compressoren om koele lucht te leveren. Daarom zijn aircoolers energiezuiniger dan airconditioners. Aircoolers komen ook in verschillende maten en de maat bepaalt in hoeverre de ruimte of alleen de zone verkoelt wordt. Denk daarbij aan een aircooler op je bureau tijdens het werken. Ideaal voor één persoon.

Airconditioner
Airconditioning is de meest voorkomende koelingsoptie ter wereld. Het is geschikt in elk klimaat. Airconditioners zijn afhankelijk van koelmiddelen en een chemische verbinding die warmte kan absorberen. Airconditioners circuleren en hergebruiken het koelmiddel met behulp van compressoren om elke geïsoleerde ruimte af te koelen. Er zijn veel soorten airconditioners die specifiek zijn ontworpen voor elke mogelijke situatie en klimaat. Ze zijn perfect voor zowel huishoudelijke als commerciële ruimtes.

Voordelen van de aircooler:
- Ze zijn goedkoper dan airconditioners en dus ideaal voor mensen met een kleiner budget
- Je kunt ze eenvoudig verplaatsen van ruimte naar ruimte, in tegenstelling tot de meeste airconditioners die wordt geïnstalleerd met een luchtafvoer
- Ze verbruiken veel minder stroom dan airconditioners en helpen je dus ook energiekosten besparen
- Ze maken weinig geluid, in tegenstelling tot airconditioners
- Ze bieden je de mogelijkheid om de ruimte te bevochtigen

 

Let op: dit product heeft afwijkende retourvoorwaarden
- Indien jouw airco of aircooler gebreken vertoont, vragen wij je om contact op te nemen met onze klantenservice op klantenservice@woonq.nl . Wij lossen dit probleem graag zo snel mogelijk voor je op! Je hoeft het apparaat niet zelf terug te sturen, wij zullen de klacht netjes voor je oplossen. 
- Retourneren kan indien het product ongebruikt is en nog in de verpakking zit, uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst.
- Bij binnenkomst van je retour wordt het apparaat gecontroleerd op gebruikssporen. Als het product ongebruikt is en netjes in de verpakking zit, wordt je terugbetaling in werking gezet

Specificaties

Type Aircooler
Voltage input
Vermogen 90W
Class F
Luchtsnelheid 3 snelheden
Draaibaarheid 360º
Geluidsniveau ≤55 dB
Afmetingen ca. 30,5 x 76 x 21,5cm (L x H x B)
Gewicht
Schrijf een beoordeling

Heb je dit al bekeken?