Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.0
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Aan het laden...

Afneembare Soft-Close Toiletbril

Afneembare Soft-Close Toiletbril

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

De soft-close functie zorgt ervoor dat de bril altijd zachtjes terecht komt wanneer je hem loslaat. Niet alleen voorkomt dit een hoop lawaai, het is dus ook nog eens een duurzame investering.

24,99

In winkelwagen

Informatie Afneembare Soft-Close Toiletbril

Het geluid van een wc-bril die per ongeluk neerklapt op de wc-pot, je kent het waarschijnlijk wel. Het is niet alleen een erg vervelend geluid (vooral als iedereen slaapt), het beschadigt ook nog eens jouw wc-pot. Deze wc-bril met soft-close functie zorgt ervoor dat jouw toiletbril altijd zacht neerkomt wanneer je hem loslaat. Niet alleen fijn voor de wc-pot en dus voor jouw portemonnee, maar ook voor jouw oren. Daarnaast is de wc-bril met soft-close functie ook erg makkelijk schoon te maken.

Altijd een schoon toilet

De soft-close wc-bril is niet alleen erg duurzaam vanwege de soft-close functie, hij is ook nog eens erg makkelijk schoon te maken. De wc-bril is namelijk afneembaar. Dit is helemaal handig als je vaak mensen over de vloer krijgt. Je maakt de wc-bril makkelijk los dankzij het handige bevestigingssysteem.

Snel en eenvoudig te monteren

De soft-close wc-bril wordt geleverd met al het benodigde bevestigingsmateriaal. Je hebt de soft-close wc-bril binnen enkele minuten gemonteerd en klaar voor gebruik. Dat maakt deze toiletbril ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld sportclubs, restaurants en grote bedrijven.

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Specificaties

Soort Toiletbril
Hoogte 17.0 x 7.5 x 5.0 cm
Materiaal Duroplast
Schrijf een beoordeling

Pssst... Wil jij de eerste review schrijven?

Schrijf zelf een beoordeling