Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 8.4
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Aan het laden...

Afrikaanse Lelie - Agapanthus

Afrikaanse Lelie - Agapanthus

2 - 3 werkdagen

Fleur je tuin of balkon op met deze prachtige Afrikaanse lelie!

59,99

39,99

In winkelwagen

Informatie Afrikaanse Lelie - Agapanthus

De Afrikaanse lelie betekent letterlijk 'bloem van de liefde'. De hele zomer kan je genieten van de prachtige geurende bloemen. De Afrikaanse lelie kan heel mooi in een pot je balkon of terras, maar kan ook prima in de tuin worden gepoot.

Standplaats
De Afrikaanse Lelie houdt van een zonnig plekje. 

Water geven
Geef de plant regelmatig wat water, 1 keer per week is voldoende. Zorg er wel voor dat het water  goed weg kan want de plant heeft een hekel aan natte voeten.

Snoeien
Deze bladhoudende agapantus hoeft niet gesnoeid te worden. Wel adviseren we om de gele bladen af te knippen, zodat je altijd een mooie groene plant hebt staan op het terras of balkon.

Herkomst & informatie
Agapanthus ook bekend als Afrikaanse lelie behoort tot de familie van de Liliaceae. Alle Agapanthus-soorten komen van oorsprong uit Zuid-Afrika. De Latijnse naam Agapanthus is afgeleid van het Griekse “agape” dat letterlijk liefde betekend en “anthos” dat voor bloem staat. De Agapanthus is dus een echte liefdes bloem. 

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: mooie sierpot
Bestel gemakkelijk de juiste sierpot mee. Gemaakt van kunststof en daarom zeer geschikt voor buiten. Prik onder in de kunststof pot de gaatjes door, zodat eventueel overtollig water weg kan lopen.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.

Specificaties

Type plant Tuinplant
Soort plant Afrikaanse lelie
Potmaat 17 cm
Hoogte plant 50-60 cm
Luchtzuiverend Nee
Standplaats Zon
Hoeveelheid zonlicht Directe zonlicht
Waterbehoefte Gemiddeld, 1 keer per week
Giftig Nee
Snoeien
Bloeiperiode mei - oktober
Winterhard Nee
Schrijf een beoordeling