Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 8.8
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Aan het laden...

Afrikaanse melkboom 'Euphorbia Trigona'

Afrikaanse melkboom 'Euphorbia Trigona'

2 - 4 werkdagen

De Euphorbia is een steeds populairder wordende cactus. Welke woonstijl je ook hebt, deze Afrikaanse melkboom pas binnen ieder interieur.

69,99

42,99

In winkelwagen

Informatie Afrikaanse melkboom 'Euphorbia Trigona'

De Euphorbia is een steeds populairder wordende cactus die heel mooi in elk interieur past. Wat voor stijl je ook hebt, de Euphorbia past in ieder interieur. Met zijn grillige recht opgaande groei is hij stoer en tegelijk romantisch. De Euphorbia is van oorsprong een Afrikaanse plant. Deze cactus is lid van de wolfsmelkfamilie in plaats van de cactussenfamilie. Hiermee heeft hij een aantal verschillen van andere cactussen. De Euphorbia wordt ook wel Afrikaanse melkboom cactus genoemd, al is het dus eigenlijk helemaal geen cactus maar een succulent.

Hoge sierwaarde voor binnen iedere woonstijl
De Euphorbia Trigona is de groene Trigona soort. Groene Trigona's hebben kleine bladeren aan de stekels zitten. Gedurende de winter raakt de plant in een winterslaap, waarbij de Trigona zijn kleine bladeren laat vallen. Hierbij blijft de cactus zeker wel zijn sierwaarde behouden. Sterker nog, de plant wordt robuuster doordat zijn stekels beter zichtbaar zijn zonder bladeren. In het voorjaar zal de Euphorbia Trigona weer blad aanmaken.

Verzorging
Als kamerplant is de Euphorbia Trigona uitermate geschikt vanwege zijn eenvoud in verzorging. De cactus staat het liefste op een zonnig plekje, maar kan ook halfschaduw staan. Hij vereist weinig water, zo'n twee keer per maand is voldoende. De grond moet droog zijn alvorens de plant opnieuw water krijgt. Let echter wel op dat het sap van de Euphorbia giftig is. Euphorbia's kunnen in de zomerperiode ook buiten op het terras staan, laat ze in dat geval wel geleidelijk wennen aan het directe zonlicht.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.

  • Afwijkende garantie en retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
  • Levering op maat; een goede reis in een rechtopstaande verzendverpakking
  • Knettervers bij je op de stoep; verzending direct vanuit de kweker
  • Verzending naar de waddeneilanden is helaas niet mogelijk
  • De hoogte van de plant is gemeten inclusief de kwekerspot
  • De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

Type plant
Soort plant
Potmaat
Hoogte plant
Luchtzuiverend
Standplaats
Hoeveelheid zonlicht
Waterbehoefte Zeer weinig, < 1x per maand
Giftig
Snoeien
Bloeiperiode
Winterhard
Schrijf een beoordeling