Uitstekende service

Beste prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Wat is een leuk moederdag cadeau?

04 May 2022

Aanstaande zondag is alweer die ene dag van het jaar: iedere vrouw die minstens één miniversie van zichzelf rijker geworden is, krijgt dan extra liefde en aandacht. Dat laatste gaat nog wel vanzelf, alleen er kan voor velen wat cadeaustress op de loer liggen. Want wat kun je je moeder nou geven waar je haar echt een plezier mee doet en wat ook nog een beetje origineel is? Dat is natuurlijk heel persoonlijk, maar voor inspiratie geven wij je 6x een Moederdag cadeau idee uit onze webshop. Wie weet is één daarvan al kant-en-klaar een schot in de roos en anders vormt het wellicht de basis van een eigen grandioos idee.

Wooninspiratie voor uiteenlopende Moederdag cadeau ideeën

Het is geen verrassing dat WoonQ een woonwebshop is, dus elk cadeau idee in deze tiplijst staat in verbinding met woonproducten en interieurinspiratie. Zijn de mogelijkheden dan niet beperkt? Dat is dus het mooie: wij ontdekten dat er juist veel diversiteit te vinden is binnen dit gekaderde onderwerp. Elk Moederdag cadeau idee hieronder kan bovendien nog verder persoonlijk uitgewerkt worden (met de opvulling, plaatsing en tijdens het gebruik).

1. Bijzettafeltje met tijdschriftrek (en tijdschriften?) Dit Moederdag cadeau idee werkt vooral voor moeders die van lezen houden: boeken of tijdschriften maakt weinig uit, want in het tijdschriftenrekje van dit ook nog eens o zo praktische bijzettafeltje kun je evengoed boeken kwijt. Een combinatie van de twee gaat ook prima. Zie je het al voor je: vanaf dit Moederdag cadeau zit moeders op ieder gewenst moment in haar badjas, een pyjama met sloffen in haar meest comfortabele stoel met een bijgezet glaasje wijn, sap, kop koffie of thee en iets te snacken heerlijk te lezen uit alle verzamelde tijdschriften – die ze net als het eten en drinken direct bij de hand heeft. Dit ontspanningstafereel bestaat ook in de zomerse variant in het zonnetje met een parasol en luchtige outfit. Als en ander haar dan een tijdschriftenbon cadeau doet, zodat ze zelf kan kiezen welk tijdschrift ze enkele weken lang wil ontvangen, is het cirkeltje rond! Mogelijk hangt ze een (denkbeeldig) bordje met ‘A.U.B. niet storen’ om haar nek. Tijdschriften

2. Het Moederdag cadeau idee met oog voor details Wanneer je aan tafel zit, zijn er altijd van die items die een beetje tussen wal en schip vallen. Je kunt ze wel los op tafel leggen, of op een schoteltje, maar zeker tijdens een speciaal diner valt dat zo uit de toon. Denk aan dingen als een grote tros druiven, afgebakken stokbrood of allerlei sausflesjes of losse flessen wijn. Zou jouw moeder er blij van worden om dat soort slordigheden aan tafel juist naar een gedetailleerd niveau te tillen? Zoek dan niet verder en bestel deze tafelmand. Trendy en sfeervol om te zien en dit wordt enkel leuker zodra er iets in zit. Eet smakelijk!

3. De kokkerellende moeder Zijn jullie een gezin dat of familie die graag uitgebreid met elkaar eet? In ieder geval tijdens allerlei feestdagen, maar misschien zelfs elke week of maand een keer in het weekend? Dan is een mooi gedekte tafel al het halve werk! Zo’n moeder is voortaan helemaal in haar nopjes met deze 24-delige of zelfs 70-delige bestekset, goud of zilver om uit te kiezen. Zet de puntjes op de i met deze praktische bestekhouders, zodat al het bestek voor een uitgebreide maaltijd zonder chaos in ieders handbereik is. bestekset

4. Afgeschermd in het zonnetje zitten Soms is een windje lekker, maar het kan ook vaak heel storend zijn. Zit je moeder graag met gezelschap in de tuin, of ook alleen met een boek of puzzel? Zeker op leeftijd kan wel of geen wind het verschil maken tussen aangenaam of te fris. Dit oprolbare windscherm is de oplossing! Neemt nauwelijks ruimte in, want als deze niet in gebruik is, rolt ze ‘m gewoon op. En als ze ‘m wil gebruiken, trekt ze ‘m letterlijk in een handomdraai tevoorschijn. Een creatief behulpzaam Moederdag cadeau idee, of niet?!

5. Inspirerende wanddecoratie ‘Een eigen huis, een plek onder de zon’ is niet voor niets een hit geweest. De meeste vrouwen houden ervan om van hun huis echt een eigen stek te maken, met persoonlijke invloeden. En ook om dat van tijd tot tijd te vernieuwen. Houdt je moeder van wanddecoratie? We hebben meerdere wandcirkels, waar haar smaak tussen kan zitten. Esmee bijvoorbeeld, Zebra, of Frida. Dan zijn er ook nog diverse wandpanelen en -kleden, wat denk je van deze: The Garden, de abstractere Splash of anders Forst Flower. En hoe ontzettend leuk zijn deze wandschapjes van metaal en hout? Stoer en warm sfeervol tegelijk door deze materiaalcombinatie en de speelsheid van de metaalcirkel met het blok hout als halve cirkel daarin. Wanddecoratie die mensen positief zal opvallen.

plantenbak 6. Zelf een mooie bloem of plant kiezen Een vaak ingekopt Moederdag cadeau idee is natuurlijk een bloemetje of plantje. Maar wat nou als jij een onwijs leuke plantenbak geeft, waar je moeder dan vervolgens ook nog eens zelf een plant of bloem in kan stoppen waar zij verliefd op is geworden? Zo geef je je moeder iets leuk, wat ze daarna naar eigen smaak nóg meer eigen kan maken. We hebben meerdere opties aan plantenbakken: Rosemary, deze set van 2 plantenbakken, Azalea of Delphine.

Dat ene geweldige Moederdag cadeau idee, daar gaat het om! Wij hopen dat we je dat hebben gegeven, of je ertoe geïnspireerd hebben. Het allerbeste cadeau ben jij natuurlijk als persoon zelf. En met liefde en aandacht kom je eigenlijk al het hele eind. Maar een cadeautje, dat blijft leuk om te geven of krijgen. Veel plezier op Moederdag!