Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 8.8
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Aan het laden...

Bonsai 'Ficus Microcarpa Ginseng' - Boeddha

Bonsai 'Ficus Microcarpa Ginseng' - Boeddha

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

Gratis verzending vanaf 99,-

Een ideale sfeermaker in huis, straalt rust en kracht uit en is makkelijk in onderhoud.

49,99

19,99

In winkelwagen

Informatie Bonsai 'Ficus Microcarpa Ginseng' - Boeddha

Het boompje wordt geleverd met een boeddha. Een Boeddhabeeld zorgt voor balans en een evenwichtig leven. De Bonsai geeft je een ontspannen gevoel en ziet er vanaf elke hoek weer anders uit. Het Japanse woord ‘bonsai’ betekent simpelweg ‘boom in pot’. Waar zet jij dit prachtige kunstwerk neer?

Standplaats
Van de felle middagzon is hij geen voorstander, maar hij houdt wel van een plekje in het licht. Daar waar de ochtend- en avondzon straalt, voelt hij zich helemaal op zijn gemak.

Water geven
Geef hem water als de aarde op begint te drogen en wacht met de volgende watergift totdat al het water weer is opgenomen.

Herkomst & informatie
Deze Ficus Microcarpa heeft als naam: Ficus Ginseng naar de grillige onderstam die lijkt op een ginseng; gemberwortel. Op deze karakteristieke onderstam worden loten van de Ficus Microcarpa geënt, een mooie donkergroen klein bladige en compact groeiende Ficus variëteit. Ficus Ginseng kent in de Aziatische zienswijze op planten en hun omgeving een sterke associatie met gezondheid zoals de Ginseng wortel zelf.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je genoeg voeding om ruim een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.

Specificaties

Type plant Kamerplant
Soort plant Ficus Microcarpa Ginseng
Potmaat 9 cm
Hoogte plant 30 - 40 cm
Luchtzuiverend Ja
Standplaats Halfschaduw
Hoeveelheid zonlicht Indirect zonlicht
Waterbehoefte Zeer weinig, <1x per maand
Giftig Ja
Snoeien
Bloeiperiode
Winterhard
Schrijf een beoordeling

Heb je dit al bekeken?