Snelle levering in NL & BE
Alles voor thuis!
7 dagen in de week open!
Selecteer een categorie.

Bekijk hier alles uit de categorie tuin en terras

Aan het laden...

Boxspringset Ultra Comfort 2.0 - 1 Persoons

Primaviera Deluxe

Boxspringset Ultra Comfort 2.0 - 1 Persoons

Primaviera Deluxe

Levertijd: 3 - 4 weken

Op deze fijne boxspring kan je 100 nachten proefslapen en je hebt hem binnen 10 werkdagen al in huis! De boxspring heeft een 7-zone pocketveren matras en een ondersteunende comfortschuim topper.

799,99

399,99

Of 133,33 in3 termijnen

In winkelwagen

Informatie Boxspringset Ultra Comfort 2.0 - 1 Persoons

Highlights boxspring Comfort 2.0
100 nachten proefslapen
Binnen 3 werkdagen een aflevervoorstel
Binnen 10 werkdagen in huis
Inclusief 5cm dikke comfortschuim topper
Ideale ondersteuning door het 7-zone pocketvering matras

Montage tijdelijk niet mogelijk

Helaas is het vanwege de huidige situatie niet langer mogelijk om een boxspring te bestellen inclusief montage. Het is echter wel zo dat onze boxsprings op dusdanige wijze zijn gemaakt, dat zij eenvoudig zelf te monteren zijn.

Wij blijven de situatie op de voet volgen en zullen je zo snel mogelijk informeren indien er iets verandert. Wij hopen op jullie begrip in deze zeer, uitzonderlijke situatie.


Proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet lekker vind liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te testen of dit de perfecte match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen.
Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lichaam gewend is aan een nieuw bed?

De boxen
Deze boxspring wordt geleverd met 1 vlakke comfort box van 20 cm hoog. De box van deze boxspring is gemaakt van hout, hier is geen vering o.i.d. in geplaatst.

De instaphoogte van het bed is ca. 57 cm en de hoogte van het hoofdbord is 110 cm. Het hoofdbord steekt aan de zijkanten niet uit, wat het bed ook geschikt maakt voor plekken waar het qua breedte wat krapper is. De kunststof pootjes zijn 12 cm hoog en 5 cm breed.

Het matras

Het matras is gemaakt van pocketveren met 220 pocketveren per m² en heeft 7 comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijvoorbeeld op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde gewicht. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de verschillende veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op verschillende rijen. Deze rijen wisselen in stevigheid waardoor de 7 comfortzones ontstaan. Door de verschillende rijen en de losse pocketveren is sprake van een uiterst soepel en goed buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. De pocketvering wordt afgedekt door een laag comfortschuim.

De topper
Deze topper is gemaakt van comfortschuim. De topper bestaat uit een 5 cm comfortschuim kern en heeft een totale hoogte van 5 cm. De topper bedekt het gehele bed. De topper zorgt voor een fantastisch ligcomfort!

Het hoofdbord
De boxspring heeft een vlak hoofdbord en dit straalt rust uit in je slaapkamer. Het hoofdbord heeft een lengte van 100 cm, een dikte van 8 cm en de breedte is gelijk aan de maat van de box.

Standaard levering €29,99
Met standaard verzending wordt deze boxspring geleverd door heel Nederland (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland) en België. De boxspring wordt tot aan je voordeur gebracht. Mocht je in een flat of appartement wonen, wordt de boxspring bij de portiekdeur beneden afgeleverd.

Montage
Je kunt er voor kiezen om de boxspring bij je thuis te laten monteren. Deze optie heb je bovenaan het scherm, waar je ook de maat kiest.
Montage voor deze boxspring kost €49,95

Voorwaarden
De 2-jarige garantietermijn start op de dag van de levering.
De garantie geldt uitsluitend bij product technische mankementen.

Specificaties

Levertijd 3 - 4 weken
Hoogte box 20 cm
Hoogte poten 12 cm
Dikte hoofdbord 8 cm
Hoogte matras 20 cm
Elektrisch verstelbaar Nee
Instaphoogte/Lighoogte 57 cm
Belasting tot 110 kg per persoon
Garantie 2 jaar
Hoogte hoofdbord 100 cm
Kern matras Pocketveren
Aantal veren box
Kern box Hout
Topper tijk
Aantal veren matras 220 per m²
Comfortzones 7
Topper hoogte 5 cm
Topper kern Comfortschuim
Opbergruimte
Schrijf een beoordeling

Heb je dit al bekeken?