Snelle levering in NL & BE
Alles voor thuis!
7 dagen in de week open!
Selecteer een categorie.

Bekijk hier alles uit de categorie tuin en terras

Aan het laden...

Boxspringset - Leandro Pocket

Primaviera Deluxe

Boxspringset - Leandro Pocket

Primaviera Deluxe

Levertijd: 4 - 6 weken

Deze boxspring heeft een 8cm dikke topper van comfortschuim, een 7-zone pocketveren matras en boxen met pocketvering.

1099,99

Of 366,66 in3 termijnen

In winkelwagen

Informatie Boxspringset - Leandro Pocket

Highlights boxspring Leandro Pocket
Inclusief 6cm dikke comfortschuim topper
Ideale ondersteuning door het 7-zone pocketvering matras
Extra ondersteuning door de 7 zone pocketveren boxen

Iedereen weet tegenwoordig dat het hebben van een goede nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt is een goed bed ontzettend belangrijk.

Het matras
Het matras is gemaakt van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft 7 comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijvoorbeeld op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde gewicht. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de verschillende veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op verschillende rijen. Deze rijen wisselen in stevigheid waardoor de 7 comfortzones ontstaan. Door de verschillende rijen en de losse pocketveren is sprake van een uiterst soepel en goed buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. Pocketverenkernen zijn de verenkernen met de hoogste puntelasticiteit.

De boxen
Deze boxspring wordt geleverd met 2 gestoffeerde, pocketgeveerde boxen met 7 comfortzones van 30 cm hoog. Omdat de boxen ook van pocketveren voorzien zijn, levert dit je extra ligcomfort op. Ook hebben de boxen een anti-slip laag. Zo blijven de matrassen perfect liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven.

De topper
De topper is een prachtexemplaar. De topper bestaat uit een 8 cm comfortschuim kern en heeft een totale hoogte van 10 cm. De topper bedekt het gehele bed. De topper zorgt voor extra comfort en geeft een fantastisch ligcomfort. De doorgestikte hoes is wasbaar op 60°C en makkelijk te verwijderen.

Wat extra bijzonder is aan dit topmatras is dat deze is voorzien van een 3D ventilatieband. Zonder ventilatie ga je 's nachts al snel zweten en dat is natuurlijk niet erg comfortabel. In de unieke 3D ventilatieband zitten speciale ventilatieschachten voor verkoeling. Omdat het oplegmatras hierdoor ademt, zorgt het ook voor optimale lucht- en vochtcirculatie voor het behoud van het matras.

De poten
De poten zijn lang en smal en zijn 12 cm hoog. De boxspring heeft in totaal 8 poten.

Het hoofdbord
Het zwevende hoofdbord (dit betekend dat het hoofdbord niet tot aan de grond komt) is handgemaakt en heeft design blokken. De boxspring komt met extra stevige bevestigingen. Het hoofdbord is 160 cm hoog en steekt aan beide kanten 45 cm uit.

Onderhoud
Om zo lang mogelijk van een heerlijke nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras goed onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras een keer per maand om te draaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang mogelijk plezier van.

Standaard levering €29,99
Met standaard verzending wordt deze boxspring geleverd door heel Nederland (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland) en België. De boxspring wordt tot aan je voordeur gebracht. Mocht je in een flat of appartement wonen, wordt de boxspring bij de portiekdeur beneden afgeleverd.


Montagekeuze (+ 49,95)
Met deze boxspring brengen wij nog een beetje service mee. Niet alleen bezorgen we de boxspring voor je, maar kan je er ook nog eens voor kiezen om deze te laten monteren. Dan hoef je zelf met niets te sjouwen, of je schroevendraaiers tevoorschijn te pakken. Dit doen wij dan allemaal voor je.

Voorwaarden
De wettelijke retour termijn is 14 dagen na afleverdatum van het product.
In verband met hygiëne kunnen uitsluitend ''onbeslapen '' producten retour.
De 2-jarige garantietermijn start op de dag van de levering.
De garantie geldt uitsluitend bij producttechnische mankementen.

Specificaties

Levertijd
Hoogte box 30 cm
Hoogte poten 12 cm
Dikte hoofdbord 12 cm
Hoogte matras 20 cm
Elektrisch verstelbaar Nee
Instaphoogte/Lighoogte 72 cm
Belasting 120 kg
Garantie 2 jaar
Hoogte hoofdbord 160 cm
Kern matras Pocketvering
Aantal veren box 300 per m²
Kern box Pocketvering
Topper tijk Koudschuim
Aantal veren matras 300 per m²
Comfortzones 7
Topper hoogte 10 cm
Topper kern Koudschuim
Opbergruimte
Schrijf een beoordeling

Heb je dit al bekeken?