Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 8.4
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Aan het laden...

Bromelia Vriesea 'Astrid' - met gratis sierpot

Bromelia Vriesea 'Astrid' - met gratis sierpot

2 - 3 werkdagen

De Vriesea Astrid heeft prachtige rood, roze bloemen en komt in een gratis sierpot. Scoor hem nu!

49,99

32,99

In winkelwagen

Informatie Bromelia Vriesea 'Astrid' - met gratis sierpot

De Vriesea Astrid Multiflower is een vrolijk plant en behoort tot de familie van de Bromeliacea. Zijn opvallende rode pijlvormige bloemen maken deze Vriesea speciaal. Oorspronkelijk komt deze gezellige Bromelia uit de tropische gebieden van Zuid- en Midden-Amerika. De Vriesea is familie van de Bromelia's en net als de Bromelia groeit ook de Vriesea als epifyt.

Met GRATIS sierpot!
De Vriesea is een bromelia met een vertakte bloem en compacte groene bladeren. Ze komen in vele kleuren en vormen voor. Als de Vriesea bloeit, houdt hij dat zo'n 3 tot 6 maanden vol. Deze Vriesea multiflower 'Astrid' heeft fijn smal blad en meerdere rood, roze bloemen tegelijk. Daarnaast komt hij in een super leuke sierpot!

Verzorging
Plaats de Vriesea op een goed verlichte plek in de woning waar de middagzon vermeden wordt. Mocht de plant toch op een te zonnige plek staan, dan geeft hij vanzelf een seintje: er ontstaan dan lichtbruine vlekken op het blad. Geef deze plant water in de kelk, dit is het hart van de plant waar de bloem uit groeit. Vanuit dit hart voedt de plant zichzelf. Zodra het water niet meer zichtbaar is dient dit aangevuld te worden. Een Vriesea moet licht vochtig blijven, af en toe dompelen is ook prima voor de plant. Is de lucht binnen erg droog, dan is nevelen met de plantenspuit een echte traktatie voor Vriesea Multiflora Astrid.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.

  • Levering op maat; een goede reis in een rechtopstaande verzendverpakking slechts €9,99
  • Knettervers bij je op de stoep; verzending direct vanuit de kweker
  • Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
  • Levering op de waddeneilanden is helaas niet mogelijk
  • Let op! De hoogte van de plant is gemeten vanaf de onderkant kwekerspot
  • De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

Type plant Bloeiende kamerplanten
Soort plant Bromelia
Potmaat 13 cm
Hoogte plant 40 - 50 cm
Luchtzuiverend Ja
Standplaats Halfschaduw
Hoeveelheid zonlicht Indirect zonlicht
Waterbehoefte Gemiddeld, 1 keer per week
Giftig Ja
Snoeien n.v.t.
Bloeiperiode n.v.t.
Winterhard n.v.t.
Schrijf een beoordeling