Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.0
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Aan het laden...

Buitenlamp met Licht- en Bewegingssensor op Solar Energy

LED Lovers

Buitenlamp met Licht- en Bewegingssensor op Solar Energy

LED Lovers

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

De lamp gaat automatisch aan dankzij de infrarood bewegingssensor. Ook net zo makkelijk gaat hij weer uit wanneer hij 30 seconden geen bewegingen waarneemt.

39,99

19,99

In winkelwagen

Informatie Buitenlamp met Licht- en Bewegingssensor op Solar Energy

Je kent het vast wel; je komt in het donker thuis, maar voordat je naar binnen kunt gaan, moet je nog die ellendige sleutel in dat donkere sleutelgat steken. Zonder verlichting is dit een hele uitdaging. Wij hebben hier de perfecte oplossing voor! Met deze draadloze LED buitenlamp met bewegingssensor loop jij voortaan veilig en verlicht je tuinpad of oprit op. Bovendien werkt het ook nog inbraakpreventief. Profiteer!

Tegen dieven, vóór jouw gemak

Met deze draadloze buitenverlichting maak je jouw tuin gangbaar, ook als het donker is. Dat is lekker thuis komen! Voor ongewenste bezoekers werkt het precies andersom. Het plotselinge licht zorgt ervoor dat ongenode gasten wegblijven. Installatie is eenvoudig omdat de verlichting niet afhankelijk is van bedrading. De lampjes schakelen in zodra er beweging wordt gedetecteerd.

Draadloze handigheid

Door de kop van de draadloze lamp te draaien bepaal jij waar het licht schijnt. Heel precies zal je niet hoeven zijn, aangezien er een flinke gloed aan licht vanaf komt. Bovendien is deze buitenlamp enorm energiezuinig. Per lamp zijn er 25 felle, energiezuinige LED lampjes ingebouwd. De verlichting schakelt automatisch aan wanneer je in de buurt komt. Dit is ongeveer op 5 meter afstand en het licht zal na 30 seconden vanzelf weer uitschakelen. Zo bespaar je dus veel energie. Deze draadloze buitenlamp kun je zonder moeite ophangen en zal zeker van pas komen. 

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Specificaties

Stijl
Type
Vorm
Fitting
Materiaal
Aantal lampen
Maat
Schrijf een beoordeling

Pssst... Wil jij de eerste review schrijven?

Schrijf zelf een beoordeling