Snelle levering in NL & BE
Alles voor thuis!
7 dagen in de week open!
Selecteer een categorie.

Bekijk hier alles uit de categorie tuin en terras

Aan het laden...

Camelia - Set van 3

Camelia - Set van 3

Levertijd: 10 werkdagen

Het is weer tijd om de bloemetjes buiten te zetten! En daarom heeft WoonQ.nl nu de perfecte aanbieding voor jou en je tuin!

49,99

19,99

In winkelwagen

Informatie Camelia - Set van 3

Nu het buitenseizoen langzaam aan begint is dit het perfecte moment om de Camelia te planten. De Camelia is een namelijk spectaculaire vroege bloeier! Hij heeft al genoeg aan circa 4 zonuren per dag en houdt daarom dan ook van een beschut plekje. Het is een mooie, opvallende groenblijvende struik en produceert geweldige en luxueuze bloemen in de kleuren rood, roze en wit.

De planten worden geleverd in een P9 kwekerspotje en zijn bij levering inclusief kluit ongeveer 30-40 cm hoog. De plant zit nog niet in zijn bloei bij levering, maar kan ongeveer een hoogte van 1,5 tot 2 meter worden.

Verzending & handleiding

De planten worden geleverd in een op-maat-gemaakte verzendverpakking waardoor de plant in goede staat wordt afgeleverd. Elke plant is voorzien van een label met uitleg over de verzorging. Daarin kun je bijvoorbeeld lezen wat de bloeitijd is, wat de ideale standplaats is, hoe vaak ze verzorgt moeten worden én nog veel meer. Zo ben jij binnen no time op de hoogte van alles wat je dient te weten over de bestelde planten en kan je binnenkort gaan genieten van de prachtige bloei!

Inhoud

  • 1x Camelia rood
  • 1x Camelia roze
  • 1x Camelia Wit

Let op: dit betreft een levend product en heeft hierdoor afwijkende garantie en retourvoorwaarden.

Specificaties

Voeding Weinig
Zonlicht Gemiddeld
Water geven Gemiddeld
Winterhard Nee
Hoogte bij levering 30 - 40 cm
Inclusief pot Nee
Schrijf een beoordeling