Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 8.4
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Aan het laden...

Bamboevaren 'Golden Zebra'

Bamboevaren 'Golden Zebra'

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

Gratis verzending vanaf 75,-

De Chinese bamboevaren heeft een prachtig kleurenpatroon, de perfecte toevoeging aan je interieur!

47,99

33,99

In winkelwagen

Informatie Bamboevaren 'Golden Zebra'

Donkere en lichte strepen wisselen elkaar af en geven het blad een prachtige tekening. De naam 'Golden Zebra' heeft hij dan ook te danken aan dit strepenpatroon. Een echte aanwinst in jouw interieur!

Standplaats
Zet de Coniogramme Emeiensis op een lichte plek of in de halfschaduw, maar niet in de volle zon.

Water geven
Houd de potgrond licht vochtig door de plant regelmatig kleine hoeveelheden water te geven. Zo houd je de potgrond licht vochtig, zonder dat deze te nat wordt. Een te natte potgrond kan namelijk leiden tot wortelrot.

Herkomst & informatie
De Coniogramme Emeiensis is een prachtige varen die van oorsprong uit China komt. De plant wordt ook wel Bamboevaren of ‘Golden Zebra’ genoemd. Deze laatste bijnaam heeft de kamerplant te danken aan het prachtige bladpatroon van groene met geelgroene strepen. Qua vorm lijken deze enorm veel op het vachtpatroon van een zebra.

Sierpotten
Je hebt de keuze uit 3 verschillende kleuren sierpotten. De passende sierpotten zijn gemaakt van keramiek. Keramiek is onderhoudsarm en blijft lang mooi. De basic kleuren zorgen ervoor dat ze gemakkelijk te combineren zijn bij werkelijk iedere woonstijl!

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je genoeg voeding om ruim een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.

Specificaties

Type plant Kamerplant
Soort plant Coniogramme
Potmaat 12 cm
Hoogte plant 25 - 35 cm
Luchtzuiverend Ja
Standplaats Halfschaduw
Hoeveelheid zonlicht Gemiddeld
Waterbehoefte Gemiddeld, 1 keer per week
Giftig Ja
Snoeien n.v.t.
Bloeiperiode n.v.t.
Winterhard n.v.t.
Schrijf een beoordeling