Snelle levering in NL & BE
Alles voor thuis!
7 dagen in de week open!
Selecteer een categorie.

Bekijk hier alles uit de categorie tuin en terras

Aan het laden...

Clematis - Set van 3

Clematis - Set van 3

Levertijd: 10 werkdagen

Het is weer tijd om de bloemetjes buiten te zetten! En daarom heeft WoonQ.nl nu de perfecte aanbieding voor jou en je tuin!

49,99

19,99

In winkelwagen

Informatie Clematis - Set van 3

De Clematis is met haar prachtige en uitgesproken bloemenpracht de koningin onder de klimplanten. Clematissen zijn zeer gewaardeerde klimplanten en de keuze is zeer groot; er is inmiddels een collectie groenblijvende Clematissoorten. Met een Clematis verandert een muur, schutting of pergola in een bloemenzee. Clematis bloeit in tal van seizoenen, de lente, zomer en herfst. De bladeren zijn meestal enkelvoudig of geveerd en de bloemen zijn meestal bijzonder aantrekkelijk met vier tot acht kroonbladeren, gevolgd door pluizige zaadkoppen.

Groeien perfect in de tuin

Met deze Clematisplanten kweek je binnenkort mooie bloemen voor in de tuin. Wij adviseren dit product buiten te planten. De planten hebben namelijk zo'n 4 zonuren per dag nodig. Wanneer je ze op een goede plek plant en goed verzorgt, kun je na een jaar al genieten van jouw zelfgekweekte bloemen. 

Ideaal voor het Nederlandse klimaat

Ze kunnen de winters doorstaan, maar het is toch aan te raden om de planten de eerste winter te beschermen tegen extreme vorst. Gebruik voor de bescherming bijvoorbeeld een vliesdoek, oude kledinglap, handdoek of plastic. De planten worden geleverd in een p9 kwekerspotje en zijn bij levering met potje ongeveer tussen de 30 en 40 cm afhankelijk van het product. Wanneer u ze plant worden de plantjes groter. Hoe groot precies, verschilt per clematis.

Verzending & handleiding

De planten worden geleverd in een op-maat-gemaakte verzendverpakking waardoor de plant in goede staat wordt afgeleverd. Elke plant is voorzien van een label met uitleg over de verzorging. Daarin kun je bijvoorbeeld lezen wat de bloeitijd is, wat de ideale standplaats is, hoe vaak ze verzorgt moeten worden én nog veel meer. Zo ben jij binnen no time op de hoogte van alles wat je dient te weten over de bestelde planten en kan je binnenkort gaan genieten van de prachtige bloei!

Let op: dit betreft een levend product en heeft hierdoor afwijkende garantie en retourvoorwaarden.

Specificaties

Voeding Weinig
Zonlicht Gemiddeld
Water geven Gemiddeld
Winterhard Ja
Hoogte bij levering 30 - 40 cm
Inclusief pot Nee
Schrijf een beoordeling