Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.0
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Aan het laden...

CO2 meter

FlinQ

CO2 meter

FlinQ

Volgende werkdag verzonden!

Met de FlinQ CO2 Meter blijf je nauwkeurig op de hoogte van de luchtkwaliteit in huis.

69,99

49,99

In winkelwagen

Informatie CO2 meter

Soms vergeet je hoe belangrijk de lucht om je heen is. De kwaliteit van zuurstof en de lucht die je elke dag inademt, is belangrijk voor hoe je je voelt. Artsen en medici kunnen bijvoorbeeld niet het vaak genoeg het belang van planten in huis benadrukken.

Met de FlinQ CO2 Meter ben je altijd nauwkeurig op de hoogte van de luchtkwaliteit in huis. Deze meter bewaakt het koolstofdioxidegehalte in uw huis, controleert de luchttemperatuur en beoordeelt de luchtvochtigheid in realtime! Een onmisbaar apparaat in je kantoor of woon-/slaapkamer.

Indicator en alarm
Het is vooral belangrijk dat een CO2-meter tijdig aangeeft wanneer de luchtkwaliteit dreigt te verslechteren. Daarom is hij voorzien van drie indicatiekleuren. Groen betekent een goede luchtkwaliteit, oranje betekent dat het normaal is en rood betekent dat het echt tijd is om de ramen te openen.

De koolstofdioxidemeter heeft een ingebouwd alarm, die je op tijd waarschuwt als het CO2-niveau te hoog is. U kunt dit alarm handmatig activeren en deactiveren en instellen naar behoefte van het gewenste CO2-niveau (standaard 900 PPM, WHO-richtlijn).

Oplaadbare batterij
De FlinQ CO2-meter is voorzien van een oplaadbare batterij, zodat je hem na het opladen overal kunt plaatsen. Op het overzichtelijke display lees je eenvoudig de belangrijkste voorwaarden voor een goede luchtkwaliteit af. Zeker met de toename van de hitte tijdens de zomermaanden, wil je weten hoe warm het is in je kantoor of hoe vochtig de lucht in je woonkamer is.

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Schrijf een beoordeling

Pssst... Wil jij de eerste review schrijven?

Schrijf zelf een beoordeling

Heb je dit al bekeken?