Snelle levering in NL & BE
Alles voor thuis!
7 dagen in de week open!
Selecteer een categorie.

Bekijk hier alles uit de categorie tuin en terras

Aan het laden...

Compacte Draadloze Ventilator

Compacte Draadloze Ventilator

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

Kies uit één van de vier windsnelheden en geef jezelf de verkoeling die je nodig hebt om goed te kunnen functioneren.

119,99

29,99

In winkelwagen

Informatie Compacte Draadloze Ventilator

Creëer met deze compacte draadloze ventilator een fijne werkomgeving, ook tijdens de warme zomerdagen die ons staan te wachten. Door één van de vier windsnelheden te kiezen, geniet je van de verkoeling die je op dat moment nodig hebt om goed te kunnen functioneren. Een zacht briesje of een volledige oceaanwind: de keuze is aan jou!De ventilator gaat harder en zachter in diverse snelheden waardoor het een soort gevoel geeft alsof je je in de buitenlucht bevindt.

Gebruiksvriendelijk en strak design

Door zijn strakke design is deze ventilator een fijne toevoeging aan je werkplek. Het is een gadget waar iedereen jaloers op wordt. De desktop Fan is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: zwart en wit. De draadloze ventilator is zeer vriendelijk in gebruik en eenvoudig op te laden. De fan is voorzien van vier LED-indicators die aangeven of de batterij volledig is opgeladen. Zodra de batterij leeg is begint de LED-indicator te knipperen.

Bij een volle batterij gaat de FAN op de laagste stand tot wel 13 uur mee. Zo kom je je werkdag wel door! De ventilator kan via diverse apparaten worden opgeladen.

Specificaties

Type Ventilator
Voltage input DC5V-2A
Vermogen 5W
Class I
Luchtsnelheid 4 shifts
Draaibaarheid 45°
Geluidsniveau 20 dB
Afmetingen 16,9 cm x 11,8 cm x 26,6 cm
Gewicht
Schrijf een beoordeling