Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 8.8
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Aan het laden...

Cupressus Sempervirens 'Totem'

Cupressus Sempervirens 'Totem'

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

Gratis verzending vanaf 99,-

De Cupressus sempervirens 'Totem' is winterhard en groenblijvend en is daardoor een mooie groene toevoeging aan jouw wintertuin, terras of balkon.

34,99

19,99

In winkelwagen

Informatie Cupressus Sempervirens 'Totem'

Met zijn smalle vorm, komt de mediterraanse Cupressus sempervirens 'Totem' het best tot zijn recht in lange banen in de tuin. De Cupressus is winterhard en groenblijvend en is daardoor een mooie groene toevoeging aan uw wintertuin, terras of balkon. Bovendien is de plant onderhoudsarm en is een lichte trim tijdens het voorjaar of begin najaar voldoende.

Standplaats
Cupressus sempervirens is niet veeleisend. Hij kan op alle grondsoorten groeien, mits het goed doorlatend is. Cupressus sempervirens 'Totem' houdt van een goed beschutte standplaats in de volle zon en een zeer goed doorlaatbare grond.

Water geven
Het is belangrijk om de bomen na aanplant extra water te geven. Nadat de boom volledig is aangeslagen kan hij prima voor zichzelf zorgen en water uit de grond halen.

Snoeien
Het is mogelijk om de cipres te snoeien, maar dit is niet nodig. De cipres groeit van nature in zijn kegelachtige vorm. Snoeien kan wel als je een vollere boom wilt hebben. Dan wordt het aangeraden om de top te snoeien. Dat leidt uiteindelijk tot een vollere boom.

Herkomst & informatie
Van oorsprong komt de Italiaanse cipres uit Italië, Tunesië, Griekenland, Turkije, Cyprus en Cyrenaica (Oost-Libië), maar is tegenwoordig gecultiveerd en genaturaliseerd in het gehele Middellandse- en Zwarte zeegebied, evenals van Syrië tot aan Iran.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je genoeg voeding om ruim een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.

Specificaties

Type plant Tuinplant
Soort plant Cupressus sempervirens 'Totem'
Potmaat 19 cm
Hoogte plant 45 - 50 cm
Luchtzuiverend
Standplaats Schaduw/Zon
Hoeveelheid zonlicht Direct zonlicht
Waterbehoefte Weinig, <2x per maand
Giftig Nee
Snoeien
Bloeiperiode
Winterhard Ja
Schrijf een beoordeling

Heb je dit al bekeken?