Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.0
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Aan het laden...

Buitenlamp New York

LED Lovers

Buitenlamp New York

LED Lovers 1 reviews

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

Met deze LED solar buitenlampen heb je altijd voldoende licht in de duisternis. Hij brandt continu als sfeerverlichting en schijnt extra helder als beweging is gedetecteerd.

34,99

14,99

In winkelwagen

Informatie Buitenlamp New York

Je kent het vast wel; je komt in het donker thuis maar voordat je naar binnen kan gaan ben je naar je sleutels aan het zoeken. En als je ze dan eindelijk gevonden hebt is het ook nog een hele uitdaging om je sleutel in het donker in het slot te steken; erg vervelend! Met deze LED solar buitenlampen heb je gelukkig altijd licht in de duisternis! Haal er meteen meerdere en geniet van oplopend voordeel en een goed verlichte woning! Zo voelen jij en je gezin je meteen ook een stuk veiliger! 

Praktisch en stijlvol

Deze super handige buitenlamp is uitgerust met een bewegingssensor. Wanneer het donker is schijnt lamp als gezellige sfeerverlichting. Zodra beweging wordt gedetecteerd schakelt de sfeerverlichting voor 20 seconden om naar de heldere power-modus die veel licht geeft en ideaal is om je weg door de tuin te vinden. Het plotselinge licht is ideaal voor jezelf maar kan ook een inbreker juist afschrikken. Dubbel handig dus!

Milieuvriendelijk en kostenbesparend

De lamp heeft tevens een zonnepaneel ingebouwd zodat hij overdag in het licht kan opladen. Dit heeft 2 grote voordelen: je betaalt geen energiekosten en je hoeft bij het installeren van de lampen geen rekening te houden met snoeren! De tuinlamp wordt compleet geleverd met montage materialen.

Onze klanten aan het woord

Dhr.

Toni

Het lijkt mij een goede lamp maar de verzendkoste vind ik veel het hoog. In de winkel ben ik goedkop...

26-01-2021

T

Specificaties

Afmetingen 17.0 x 7.5 x 5.0 cm
Energiebron Zonne-energie
Soort Lamp LED
Bewegingsdetectie Ja
Schrijf een beoordeling

Beoordelingen(1)

Dhr.

Toni

Het lijkt mij een goede lamp maar de verzendkoste vind ik veel het hoog. In de winkel ben ik goedkoper uit

26-01-2021

T