Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.0
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Aan het laden...

Draadloze Steelstofzuiger met Kruimeldief

TurboTronic

Draadloze Steelstofzuiger met Kruimeldief

TurboTronic

1 - 5 werkdagen

Deze handige 2-in-1 steelstofzuiger wordt jouw beste vriend tijdens je schoonmaakklusjes!

149,99

99,99

In winkelwagen

Informatie Draadloze Steelstofzuiger met Kruimeldief

Beweeg soepel door huis met deze draadloze steelstofzuiger. Je verplaatst de lichtgewicht stofzuiger gemakkelijk van kamer naar kamer en reinigt elk oppervlak op een krachtige manier. Het geeft je een geheel nieuwe schoonmaakervaring. Een praktisch kenmerk van de steelstofzuiger is het mondstuk in combinatie met een krachtige borstel die zowel hardhouten of stenen vloeren als zachte tapijten snel reinigt. Dankzij de geïntegreerde led-verlichting op de combi zuigmond zie je geen vuiltje meer over het hoofd.

Zakloos stofreservoir met HEPA-filter
Het zakloze stofreservoir van de steelstofzuiger met kruimeldief vangt al het vuil op hygiënische wijze op Het stofreservoir heeft een inhoud van 1 liter met een HEPA-filter en een metalen binnenfilter dat helpt om de fijnste stofdeeltjes op te vangen tijdens het luchtzuiveringsproces. Met een vermogen van 120 Airwatts en zuigkracht van 8.000 PA is de steelstofzuiger enorm krachtig.

Cycloontechnologie
Het principe van de cycloontechnologie houdt in dat vuil op een krachtige manier het stofreservoir wordt ingezogen. De sterke luchtcirculatie die ontstaat, zorgt ervoor dat al het vuil tegen de wand wordt gedrukt. Hierdoor behoudt de steelstofzuiger zijn krachtige zuigvermogen en laat hij geen stofdeeltje achter.

Accessoires en toebehoren
Om de dagelijkse huishoudelijke taken aangenamer te maken, is de steelstofzuigers verkrijgbaar met verschillende opties. Zo heeft de stofzuiger een combi zuigmond, geschikt voor alle ondergronden, van houten, PVC en stenen vloeren tot hoog- en laagpolige tapijten. Dankzij de geïntegreerde led-verlichting op het mondstuk mis je niets. Ook is er een 2-in-1 opzetborstel voor de kruimelzuiger, geschikt voor moeilijk bereikbare kieren of stoffering van je meubels of auto.

Draadloos gebruiksgemak
Met zijn snoerloze ontwerp verplaats je de stofzuiger gemakkelijk door het hele huis. Je stofzuigt tot wel 45 minuten met 2 verschillende snelheden. Ben je klaar met stofzuigen? Dan klik je de steelstofzuiger gewoon aan de wand in het laadstation. Binnen een paar uur is de stofzuiger volledig opgeladen en klaar voor een volgende schoonmaakronde.

Makkelijk te legen
Met één simpele handeling klik je het stofreservoir los, waarna je hem eenvoudig leegt in de vuilnisbak. Zeg die onhandige stofzuigerzakken maar gedag! Voor extra hygiëne spoel je het stofreservoir af onder de kraan. Plaats het stofreservoir pas weer terug wanneer hij helemaal gedroogd is.

Overige informatie
Capaciteit: 1 Liter
Vermogen: 120 Watt, 220-240 V, 50/60 Hz
Voltage: 22.2 V
Zuigkracht: 8.000 PA
HEPA-filter met metalen filter
Toeren: 50.000 r/m
2200mAh Lithium-ion-accu
Oplaadstation met muurmontage
Oplaadtijd: 240 minuten
Gebruikstijd: 45 minuten
Geluidsniveau: 75 dB

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Schrijf een beoordeling

Pssst... Wil jij de eerste review schrijven?

Schrijf zelf een beoordeling

Heb je dit al bekeken?