Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.0
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Aan het laden...

Drakenklimop 'Scindapsus 'Aureum'

Drakenklimop 'Scindapsus 'Aureum'

2 reviews

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

De Scindapsus bekend staat als geluksbrenger en is een superleuk cadeau om aan je vrienden en familie te geven.

34,99

19,99

In winkelwagen

Informatie Drakenklimop 'Scindapsus 'Aureum'

Doordat de Scindapsus bekend staat als geluksbrenger is het een super leuk cadeau om aan je vrienden en familie te geven. En vergeet dit keer zeker jezelf niet deze plant cadeau te geven, als jij wel een financiële meevaller kan gebruiken! Volgens de symboliek zou de bezitter van de Scindapsus namelijk veel geluk en geld kunnen verwachten. We geven hiervoor geen garantie, maar probeer het vooral eens uit.

Standplaats
Zet de Scindapsus Epipremnum op een lichte plaats, maar wel uit direct zonlicht. Als je de plant op een zeer lichte plek zet, zal het blad steeds lichter kleuren. Op wat donkerdere plekken wordt het blad ook wat donkerder en groener. Vervaagt de bladtekening en wordt het blad helemaal groen? Dan kun je de plant beter naar een wat lichtere plek verplaatsen. Zorg er verder voor dat de plant niet op een koude en/of tochtige plek staat.

Water geven
Zorg ervoor dat je de potgrond altijd licht vochtig houdt, door de plant regelmatig kleine beetjes water te geven. En hoewel de Scindapsus goed tegen droge lucht kan, houd je de plant het mooist door hem regelmatig te sproeien met een plantenspuit.

Herkomst & informatie
De Epipremnum Pinnatum, beter bekend als Scindapsus, komt van nature uit beboste gebieden in Zuidoost-Azië. Hier klimt de plant langs bomen omhoog, en kunnen de bladeren wel 90 cm groot worden. Binnenshuis zien we de Scindapsus Epipremnum vooral als hangplant, met wat kleinere bladeren. De Epipremnum is een leuke sterke hangplant met groengele bonte bladeren.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml. 

Onze klanten aan het woord

3+1 gratis..?

Nanny

Deze plant kost elders 7-16 euro met exact deze lengte. Je krijgt hier dus niks gratis. Als je 3 pla...

13-05-2022

N

Miskoop

Björn B.

Let op, JIJ KRIJGT NIET WAT JE DENKT, besteld te hebben. Wanneer je vriendelijk belt, wordt er geen...

15-02-2022

B

Specificaties

Type plant Hangplant
Soort plant Scindapsus Aureum
Potmaat 17 cm
Hoogte plant 35 - 40 cm
Luchtzuiverend Ja
Standplaats Halfschaduw
Hoeveelheid zonlicht Indirect zonlicht
Waterbehoefte Gemiddeld, 1 keer per week
Giftig Ja
Snoeien n.v.t.
Bloeiperiode n.v.t.
Winterhard n.v.t.
Schrijf een beoordeling

Beoordelingen(2)

3+1 gratis..?

Nanny

Deze plant kost elders 7-16 euro met exact deze lengte. Je krijgt hier dus niks gratis. Als je 3 planten thuis krijgt, betaal je dus ook voor 3 planten, al doen ze alsof 1 plant al 45 euro moet kosten. De originele prijs van 65 euro slaat helemáál nergens op.

13-05-2022

N

Miskoop

Björn B.

Let op, JIJ KRIJGT NIET WAT JE DENKT, besteld te hebben. Wanneer je vriendelijk belt, wordt er geen oplossing gezocht. Als koper ben je zelf zo dom, letterlijke woorden.

15-02-2022

B

    Heb je dit al bekeken?