Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.0
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Aan het laden...

Dressoir Moos

MAIA

Dressoir Moos

MAIA

Levertijd: 5 - 7 werkdagen

Verstop je rommeltjes achter de houten deurtjes, maar stal je mooiste accessoires uit bovenop Dressoir Moos.

849,-

699,-

Of 233,- in3 termijnen

In winkelwagen

Informatie Dressoir Moos

Op een stijlvolle manier je ruimtes voorzien van extra opbergruimte doe je met Dressoir Moos!

Naast dat er bovenop het meubel plek is voor accessoires en decoratie, brengt Moos ook een ruime hoeveelheid opbergruimte met zich mee. De kast beschikt onder andere over maar liefst 4 grote deuren, waarachter je van alles kunt opbergen.

Materiaal
Dit prachtige meubel is vervaardigd uit acacia hout. Acacia is massief hout, afkomstig van ecovriendelijke plantages. Acacia is te herkennen aan de fijne nerf, vlamtekening en wisselende kleurschakeringen. Het is zorgvuldig geselecteerd hout wat enkele maanden in droogkamers wordt gedroogd, zodat (krimp)scheuren tot een minimum worden beperkt.

Omdat dit artikel handgemaakt is, is ieder exemplaar uniek. Het hout kan daarom ook onregelmatigheden vertonen in vorm en kleur, welke het unieke karakter van de kast laten zien.

Onderhoudstips
Dit meubel is afgewerkt met meubelolie. De bescherming die deze olie biedt, is beperkt. Het wordt dan ook aangeraden om ook zelf je meubel te behandelen met een daarvoor geschikte olie of lak. Zo blijft het hout van je kast in topconditie. Daarnaast blijft het het hout hierdoor zijn originele kleur behouden, waar onbewerkt hout op den duur zijn warme kleur verliest.

Het is verstandig dit meubel niet direct boven een verwarming of radiator te plaatsen, om te voorkomen dat het hout gaat werken. Dit betekent dat het hout langzaam uitzet bij hogere temperaturen en weer inkrimpt zodra de temperatuur zakt.

Afmetingen
165 x 45 x 80 cm

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Specificaties

Type Dressoir
Materiaal Acacia hout
Hoogte 80 cm
Breedte 165 cm
Diepte 45 cm
Aantal Laden 0
Aantal Planken 1
Aantal Deuren 4
Schrijf een beoordeling

Pssst... Wil jij de eerste review schrijven?

Schrijf zelf een beoordeling

Heb je dit al bekeken?