Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 8.8
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Aan het laden...

Dwerg pijnboom 'Pinus Nigra'

Dwerg pijnboom 'Pinus Nigra'

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

Gratis verzending vanaf 99,-

Ben je op zoek naar een bijzondere plant voor in je tuin of balkon? Dit bijzondere exemplaar Pinus Nigra is geschikt voor zowel grote als kleine tuinen!

69,99

54,99

In winkelwagen

Informatie Dwerg pijnboom 'Pinus Nigra'

De Pinus Nigra heeft een compacte vorm en groene scheuten. Aan de boom groeien symmetrische dennenappels die vallen in het voorjaar als ze leeg zijn. De dennenappels kun je gebruiken voor herfststukjes of als decoratiemateriaal.

Standplaats
Pinus Summer Breeze is een dwerg pijnboom en stelt weinig eisen aan grondsoort of standplaats.

Water geven
Als het heel zonnig of warm is, hoef je pas de Naaldboom extra water te geven. 

Snoeien
Het is mogelijk om de cipres te snoeien, maar dit is niet nodig. De cipres groeit van nature in zijn kegelachtige vorm. Snoeien kan wel als je een vollere boom wilt hebben. Dan wordt het aangeraden om de top te snoeien. Dat leidt uiteindelijk tot een vollere boom.

Herkomst & informatie
De Pinus nigra is een bekende Oostenrijkse dennenboom. Deze boom wordt veelal gebruikt als solitair en als een park- of brede laanboom. De Pinus is een sterk geurende naaldhoudende conifeer. De naalden hangen aan geelbruine kale takken in bundels van twee bijeen en zijn donker groen. Ze zullen het gehele jaar aan de boom blijven, waardoor de boom een groene blikvanger is, ook tijdens de koude, kale winterdagen.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je genoeg voeding om ruim een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.

Specificaties

Type plant Tuinplant
Soort plant Pinus Nigra
Potmaat 24 cm
Hoogte plant 60 - 65 cm
Luchtzuiverend
Standplaats Schaduw/Zon
Hoeveelheid zonlicht Direct zonlicht
Waterbehoefte Weinig, <2x per maand
Giftig Nee
Snoeien
Bloeiperiode
Winterhard Ja
Schrijf een beoordeling

Heb je dit al bekeken?