Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.0
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Aan het laden...

Eetkamertafel Woud

Easy Furn

Eetkamertafel Woud

Easy Furn

Levertijd: 1 - 2 weken

Eetkamertafel Woud zorgt gegarandeerd voor één en al gezelligheid aan tafel!

2599,-

1199,-

Of 399,67 in3 termijnen

In winkelwagen

Informatie Eetkamertafel Woud

Ben jij op zoek naar een stoere maar tegelijkertijd elegante eetkamertafel? Dan is prachtige Eetkamertafel Woud echt iets voor jou! Het houten blad van deze tafel heeft prachtige kleurschakeringen en een warme uitstraling. Je kunt dus ongeremd genieten van zijn uiterlijk én de extra warmte die Woud met zich meebrengt.

Het tafelblad van deze eetkamertafel heeft de natuurlijke vormen van een boomstam. Dit betekent dat hij langs de lange kant geen rechte randen heeft.

Materiaal 
Deze eetkamertafel is 200 centimeter breed en heeft een bladdikte van 38 millimeter. Het massief uitgevoerde blad is gemaakt van 'ecovriendelijk plantagehout'. Zorgvuldig geselecteerd acacia hout, dat wordt afgeschuurd waardoor de natuurlijke vormen worden behouden. Uiteindelijk is het blad blank afgelakt tegen vocht en voor een mooie natuurlijke kersenhouten-uitstraling.

De geschuurde RVS-poten zijn trapezevormig en hebben een dikte van 8 centimeter.

Unieke eigenschappen
Omdat dit artikel handgemaakt is, is iedere tafel uniek. Het houten blad kan daarom ook onregelmatigheden vertonen in vorm en kleur, welke het unieke karakter van de tafel laten zien.

Onderhoudstips
Het tafelblad van dit meubel is afgewerkt met meubelolie. De bescherming die deze olie biedt, is beperkt. Het wordt dan ook aangeraden om ook zelf je meubel te behandelen met een daarvoor geschikte olie of lak. Zo blijft het blad van je tafel in topconditie. Daarnaast blijft het tafelblad hierdoor zijn originele kleur behouden, waar onbewerkt hout op den duur zijn warme kleur verliest.

Het is verstandig je tafel niet direct boven een verwarming of radiator te plaatsen, om te voorkomen dat het hout gaat werken. Dit betekent dat het hout langzaam uitzet bij hogere temperaturen en weer inkrimpt zodra de temperatuur zakt.

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Specificaties

Type Eetkamertafel
Materiaal Tafelblad Hout
Materiaal Frame RVS
Vorm Rechthoek
Lengte 200 cm
Breedte 100 cm
Hoogte 77 cm
Schrijf een beoordeling

Pssst... Wil jij de eerste review schrijven?

Schrijf zelf een beoordeling

Heb je dit al bekeken?