Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.0
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Aan het laden...

Eetkamertafel Yucon

Easy Furn

Eetkamertafel Yucon

Easy Furn

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

Trendy en stoer zijn de juiste woorden om deze gave eetkamertafel te omschrijven.

799,-

599,-

Of 199,67 in3 termijnen

In winkelwagen

Informatie Eetkamertafel Yucon

Een knutselmiddag met de kinderen of uitgebreid dineren met de familie; Eetkamertafel Yucon neemt deze taken graag op zich. Deze prachtige hippe tafel staat op ieder moment van de dag voor je klaar.

Materiaal
Het ovale tafelblad is gemaakt van gecertificeerd acaciahout. Acacia is massief hout, afkomstig van milieuvriendelijke plantages. Acacia is te herkennen aan de fijne nerf, vlamtekening en wisselende kleurnuances. Dit is een zorgvuldig geselecteerde houtsoort en wordt vele maanden gedroogd in een droogkamer, zodat scheuren (krimp) tot een minimum worden beperkt.

Deze tafel is met de grootste zorg handgemaakt. Een handgemaakte tafel is altijd uniek en vertoont daarom ook onregelmatigheden in vorm of kleur. Dit is inherent aan een handgemaakt product en laat dan ook het unieke karakter van de tafel zien.

Onderhoudstips
Voor de afwerking van dit tafelblad is gebruik gemaakt van een meubelolie. Deze olie beschermt het tafelblad tegen beschadigingen. Deze bescherming blijft echter niet altijd optimaal en zal op den duur echt afnemen. Behandel het tafelblad daarom ook zelf met een daarvoor geschikte lak of olie. Zo blijft het hout langdurig in topconditie. Door het hout goed te behandelen blijft ook de oorspronkelijk kleur intact. Onbehandeld hout verliest op de lange termijn zijn warme kleur.

Het is niet verstandig je tafel in de buurt of zelfs boven een verwarming of radiator neer te zetten. Door temperatuur schommelingen zet het hout uit en/of krimpt het in. Om het hout van het tafelblad in optimale staat te houden wil je deze werking zien te voorkomen.

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Specificaties

Type Eetkamertafel
Materiaal Tafelblad Acaciahout
Materiaal Frame Metaal
Vorm Ovaal
Lengte 200 / 240 cm
Breedte 105 cm
Hoogte 77 cm
Schrijf een beoordeling

Pssst... Wil jij de eerste review schrijven?

Schrijf zelf een beoordeling