Snelle levering in NL & BE
Alles voor thuis!
7 dagen in de week open!
Selecteer een categorie.

Bekijk hier alles uit de categorie tuin en terras

Aan het laden...

Elektrische Boxspringset - Your Home

Primaviera Deluxe

Elektrische Boxspringset - Your Home

Primaviera Deluxe

4 - 7 weken

Deze boxspring is elektrisch, heeft een 8cm dikke topper van comfortschuim, een 7-zone pocketveren matras en boxen met pocketvering.

2999,99

999,99

Of 333,33 in3 termijnen

In winkelwagen

Informatie Elektrische Boxspringset - Your Home

Highlights elektrische boxspring Your Home
Elektrisch verstelbaar
Inclusief 8 cm dikke comfortschuim splittoppertopper
Ideale ondersteuning door het 7-zone pocketvering matras
Extra ondersteuning door de 7 zone pocketveren boxen

Montage tijdelijk niet mogelijk

Helaas is het vanwege de huidige situatie niet langer mogelijk om een boxspring te bestellen inclusief montage. Het is echter wel zo dat onze boxsprings op dusdanige wijze zijn gemaakt, dat zij eenvoudig zelf te monteren zijn.

Wij blijven de situatie op de voet volgen en zullen je zo snel mogelijk informeren indien er iets verandert. Wij hopen op jullie begrip in deze zeer, uitzonderlijke situatie.

Iedereen weet tegenwoordig dat het hebben van een goede nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt is een goed bed ontzettend belangrijk.

Het matras
Het matras is gemaakt van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft 7 comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijvoorbeeld op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde gewicht. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de verschillende veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op verschillende rijen. Deze rijen wisselen in stevigheid waardoor de 7 comfortzones ontstaan. Door de verschillende rijen en de losse pocketveren is sprake van een uiterst soepel en goed buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. Pocketverenkernen zijn de verenkernen met de hoogste puntelasticiteit.

De boxen
Deze boxspring wordt geleverd met 2 gestoffeerde, pocketgeveerde boxen met 7 comfortzones van 20 cm hoog. Omdat de boxen ook van pocketveren voorzien zijn, levert dit je extra ligcomfort op. Ook hebben de boxen een anti-slip laag. Zo blijven de matrassen perfect liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven.

De splittopper
De splittopper is een prachtexemplaar. De splittopper is voorzien van een 90 cm split. bestaat uit een 8 cm comfortschuim kern en heeft een totale hoogte van 8 cm. De splittopper bedekt het gehele bed. De splittopper zorgt voor extra comfort en geeft een fantastisch ligcomfort. De doorgestikte hoes is wasbaar op 60°C en makkelijk te verwijderen.

De poten
De poten hebben een blokvorm en zijn 12 cm hoog. De boxspring heeft in totaal 12 poten.

Het hoofdbord
Het hoofdbord heeft 18 luxe knopen. Het hoofdbord is 120 cm hoog en steekt aan beide kanten 10 cm uit.

Elektrisch
Lees jij 's avonds voor het slapen gaan nog graag een boek? Of kijk je nog wel eens tv om te ontspannen? Deze elektrische boxspring kan bij zowel het hoofd- als voeteneinde versteld worden. Zo kan je heerlijk comfortabel zitten/liggen. Het is helemaal jouw feestje!

Onderhoud
Om zo lang mogelijk van een heerlijke nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras goed onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras een keer per maand om te draaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang mogelijk plezier van.

Standaard levering €49,99
Met standaard verzending wordt deze boxspring geleverd door heel Nederland (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland) en België. De boxspring wordt tot aan je voordeur gebracht. Mocht je in een flat of appartement wonen, wordt de boxspring bij de portiekdeur beneden afgeleverd.

Montagekeuze (+74,95)
Met deze boxspring brengen wij nog een beetje service mee. Niet alleen bezorgen we de boxspring voor je, maar kan je er ook nog eens voor kiezen om deze te laten monteren in je slaapkamer. Dan hoef je zelf met niets te sjouwen, of je schroevendraaiers tevoorschijn te pakken. Dit doen wij dan allemaal voor je.

Voorwaarden
De wettelijke retour termijn is 14 dagen na afleverdatum van het product.
In verband met hygiëne kunnen uitsluitend ''onbeslapen '' producten retour.
De 2-jarige garantietermijn start op de dag van de levering.
De garantie geldt uitsluitend bij producttechnische mankementen.

Specificaties

Levertijd 3 - 4 weken
Hoogte box 20 cm
Hoogte poten 12 cm
Dikte hoofdbord 12 cm
Hoogte matras 20 cm
Elektrisch verstelbaar Ja
Instaphoogte/Lighoogte 56 cm
Belasting tot 120 kg per persoon
Garantie 2 jaar
Hoogte hoofdbord 120 cm
Kern matras Pocketvering
Aantal veren box 300 per/m²
Kern box Pocketvering
Topper tijk Comfortschuim
Aantal veren matras 300 per/m²
Comfortzones 7
Topper hoogte 8 cm
Topper kern Comfortschuim
Opbergruimte
Schrijf een beoordeling

Heb je dit al bekeken?