Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 8.4
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Aan het laden...

Flamingoplant 'Anthurium'

Flamingoplant 'Anthurium'

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

Gratis verzending vanaf 75,-

Creëer je eigen urban jungle vibes thuis met deze luchtzuiverende anthurium. Nu in prachtige kleur rood verkrijgbaar!

57,99

37,99

In winkelwagen

Informatie Flamingoplant 'Anthurium'

Wie houd er nu niet van nieuwe bloemen? Deze anthurium geeft nieuwe bloemen ongeveer 3 keer per jaar voor een periode van 3 maanden. Daarnaast is de anthurium een bloeiende kamerplant met bijzondere eigenschappen. Ze is namelijk makkelijk in de verzorging, bloeit zeer lang en heeft bovenal een luchtzuiverende werking. Anthuriums zuiveren de lucht van giftige stoffen en scheidt zelfs stoffen af die schimmels en virussen doden. Ze zorgen voor een gezondere leefomgeving, een toename in concentratie en een betere luchtvochtigheid.

Anthuriumplanten in huis of op kantoor zetten CO2 om in zuurstof, zo zuiveren de planten op een natuurlijke manier en zorgen ze voor een goed binnenklimaat. Ze creëren een fijne werk- en leefomgeving, niet alleen dankzij de langdurige sierwaarde, maar ook doordat ze continu de lucht zuiveren en de luchtvochtigheid verbeteren. Ook ideaal dus voor in de slaapkamer!

Zeer geschikt voor in de badkamer
Niet alle planten doen het goed in de badkamer, vanwege de hoge luchtvochtigheid en meestal donkere ruimte. Maar er zijn gelukkig ook veel planten die daar juist van houden en erin opbloeien, zoals de anthurium! Zet er bijvoorbeeld een aantal bij elkaar, om een trendy Urban Jungle badkamer te creëren. Let er wel op dat de anthurium op een standplaats met indirect licht staat, want door te weinig licht zal de plant minder snel nieuwe bloemen aanmaken.

Verzorging
Geef water naar behoefte, het hangt af van het weer buiten en de kamer temperatuur die bij elk weer anders is. Zolang de potgrond vochtig aanvoelt, hoef je nog geen water te geven. In de zomer geef je de anthurium ongeveer 2 keer per week water en in de andere maanden heeft hij voldoende aan 1 watergift per week. Let er wel op dat je de plant niet dichtbij een radiator zet. Hierdoor kan hij snel uitdrogen.

Zet de anthurium dicht bij een raam voor voldoende licht. Houd er wel rekening mee dat zodra de zon fel begint te worden dat de anthurium niet midden in de zon staat, want dan kan de plant brandplekken krijgen op de bladeren. Dus houd het weg bij de directe zon, maar zorg wel voor voldoende daglicht.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.

  • Levering op maat; een goede reis in een rechtopstaande verzendverpakking slechts €7,99
  • Knettervers bij je op de stoep; verzending direct vanuit de kweker
  • Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
  • Levering op de waddeneilanden is helaas niet mogelijk
    Let op! De hoogte van de plant is gemeten vanaf de onderkant kwekerspot
  • De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

Type plant Bloeiende kamerplanten
Soort plant Anthurium
Potmaat 17 cm
Hoogte plant 60 - 70 cm
Luchtzuiverend Ja
Standplaats Halfschaduw
Hoeveelheid zonlicht Indirect zonlicht
Waterbehoefte Gemiddeld, 1 keer per week
Giftig Ja
Snoeien n.v.t.
Bloeiperiode n.v.t.
Winterhard n.v.t.
Schrijf een beoordeling