Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 8.4
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Aan het laden...

Gatenplant 'Monstera Deliciosa'

Gatenplant 'Monstera Deliciosa'

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

Gratis verzending vanaf 99,-

De Gatenplant is een van de meest iconische en bekende planten in de Nederlandse huiskamers.

39,99

19,99

In winkelwagen

Informatie Gatenplant 'Monstera Deliciosa'

De Gatenplant staat bekend om zijn luchtzuiverende werking. Hij gedijt goed onder zeer vochtige omstandigheden, hoe vochtiger de omgeving hoe groter het blad. De Monster kan het echter ook iets droger hebben. Het is dan ook een ijzersterke kamerplant met een prachtig groot blad. Typerend voor het blad zijn de insnijdingen en gaten die erin ontstaan.

Standplaats
Geef hem een plekje in halfschaduw, zonder direct zonlicht. 

Water geven
Om veel aandacht vraagt 'ie namelijk niet. Je hoeft er alleen voor te zorgen dat de potgrond niet helemaal uitdroogt. Water geef je ongeveer 1 keer per week.

Hoogte
Middel: 60 - 65 cm met een potmaat van 17 cm
Groot: 70 - 80 cm met een potmaat van 21 cm

Informatie & herkomst
De Monstera Deliciosa staat ook wel beter bekend als de Gatenplant. Het is een van de meest populaire kamerplanten in Nederland. Oorspronkelijk komt hij uit Zuid-Amerika. In de natuur zijn er wel 22 soorten te bewonderen en kan in het wild tot wel 20 meter hoog groeien. Geen zorgen! Deze Monstera zal in je woonkamer niet zo hoog worden.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je genoeg voeding om ruim een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.

Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde manier producten in Indonesië te produceren. Met de aankoop van deze Terima Kasih mand steunt u de lokale bevolking en geeft u de inwoners een duurzame toekomst.
Zie website https://www.terima-kasih.nl/zeegras voor meer informatie.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis.

Specificaties

Type plant Kamerplant
Soort plant Gatenplant
Hoogte klein
Hoogte middel 60 - 65 cm
Hoogte groot 70 - 80 cm
Potmaat 17 cm, 21 cm
Luchtzuiverend Sterk luchtzuiverend, air so pure
Standplaats Halfschaduw
Hoeveelheid zonlicht Indirect zonlicht
Waterbehoefte Gemiddeld, 1 keer per week
Giftig Ja
Schrijf een beoordeling

Heb je dit al bekeken?