Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.0
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Aan het laden...

Geurstokjes

Lifa Living

Geurstokjes

Lifa Living

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

Altijd een frisse geur in welke ruimte dan ook!

39,99

14,99

In winkelwagen

Informatie Geurstokjes

Wil je altijd een heerlijke geur in je huis, ook wanneer je niet net gesopt hebt? Dan zijn geurstokjes de oplossing! Geurstokjes kan je in je slaapkamer, woonkamer en zelfs op het toilet plaatsen, en ze zien er nog prachtig uit ook!

De geurstokjes komen in een glazen pot met geurvloeistof. De geurstokjes komen in een luxe papieren koker. De geurstokken van Lifa Living komen in twee geuren: Odeur de Passion N°36 en Lys Blanc N°42. De geuren zijn uniek en zullen jouw woonruimte een eigen geurbeleving brengen die je tijdens alle mooie herinneren nog terug kan halen.

Odeur de Passion N°3;
Is een gebalanceerde mix van passiebloem en japanse amazake. De combinatie van rijst en bloemen zorgt voor een aromatische en toch vrouwelijke geursensatie. De geurset komt in een zwart mat flesje.

Lys Blanc N°42;
Is een geur die je gelijk laat denken aan bloesem. Een bloemige geur met een vrouwelijke en toch lichte muskusachtige geur. De geurset komt in een transparant flesje.

Plaats je de geurstokjes in een wat kleinere ruimte? Doe er dan minder geurstokjes in om de geur iets minder intens te maken.

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Schrijf een beoordeling

Pssst... Wil jij de eerste review schrijven?

Schrijf zelf een beoordeling