Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.0
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Aan het laden...

Graslelie 'Chlorophytum Bonnie'

Graslelie 'Chlorophytum Bonnie'

1 reviews

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

Fleur jouw woonkamer op met deze prachtige Chlorophytum Bonnie hangplant!

29,99

16,99

In winkelwagen

Informatie Graslelie 'Chlorophytum Bonnie'

Graslelies zijn geliefd als kamerplanten om een aantal redenen. Allereerst is deze plant huisdiervriendelijk. Waar andere planten giftig kunnen zijn voor honden of katten, is deze plant veilig voor jouw huisdieren. Verder heeft een graslelie ook een luchtzuiverende werking. Veel voorkomende schadelijke stoffen in de lucht binnenshuis worden door deze plant geabsorbeerd en afgebroken.

Standplaats
Zet jouw Chlorophytum Bonnie op een plek waar de plant veel daglicht krijgt. Als de plant namelijk te weinig licht krijgt, vervaagt het mooie patroon op het blad.

Water geven
Het is wel een dorstige plant. Houdt de grond daarom altijd een beetje licht vochtig, maar zorg ervoor dat deze nooit te nat wordt.

Herkomst & informatie
De Graslelie 'Chlorophytum Comosum Bonnie' is afkomstig uit Zuid-Afrika. De Chlorophytum 'Bonnie' lijkt veel op zijn soortgenootjes, maar is zelf uniek door het gekrulde blad. De bladeren groeien als een leuke wirwar door elkaar heen. Ze hebben een witte streep over het midden die kenmerkend is voor de Chlorophytum 'Bonnie'.

Een veilige reis rechtstreeks vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis. 

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je genoeg voeding om ruim een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.

Onze klanten aan het woord

Mooi!

Marike

Zoals beloofd en netjes verzonden, echt een aanrader!

03-07-2022

M

Specificaties

Type plant Hangplant
Soort plant Graslelie
Potmaat 17 cm
Hoogte plant 35 cm
Luchtzuiverend Ja
Standplaats Halfschaduw
Hoeveelheid zonlicht Indirect zonlicht
Waterbehoefte Gemiddeld, 1x per week
Giftig Nee
Snoeien n.v.t
Bloeiperiode n.v.t
Winterhard n.v.t
Schrijf een beoordeling

Beoordelingen(1)

Mooi!

Marike

Zoals beloofd en netjes verzonden, echt een aanrader!

03-07-2022

M