Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 8.6
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Aan het laden...

Graslelie Chlorophytum 'Lemon'

Graslelie Chlorophytum 'Lemon'

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

Gratis verzending vanaf 99,-

Chlorophytum's zijn natuurlijke luchtverfrissers, die bijdragen aan een gezonde leefomgeving. Door de aanwezigheid van deze planten gaat de luchtvochtigheid omlaag en het woonplezier omhoog!

34,99

14,99

In winkelwagen

Informatie Graslelie Chlorophytum 'Lemon'

Graslelies zijn geliefd als kamerplanten om een aantal redenen. Allereerst is deze plant huisdiervriendelijk. Waar andere planten giftig kunnen zijn voor honden of katten, is deze plant veilig voor jouw huisdieren. Verder heeft een graslelie ook een luchtzuiverende werking. Veel voorkomende schadelijke stoffen in de lucht binnenshuis worden door deze plant geabsorbeerd en afgebroken.

Standplaats
De Graslelie is een makkelijk te onderhouden kamerplant. Hij doet het goed op een lichte plaats, maar ook op een schaduwachtige plek.

Water geven
De graslelie is wel een dorstige plant. Houdt de grond altijd licht vochtig, maar zorg ervoor dat deze nooit te nat wordt.

Herkomst & product informatie
De Graslelie 'Chlorophytum Comosum Lemon' is afkomstig uit Zuid-Afrika. Van een afstandje lijken de bladeren van de plant egaal lichtgroen. Wie van dichterbij kijkt, ziet dat er een heel licht streeppatroon op de lange bladeren staat.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je genoeg voeding om ruim een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.

Specificaties

Type plant Hangplant
Soort plant Graslelie
Potmaat 17 cm
Hoogte plant 40 cm
Luchtzuiverend Ja
Standplaats Halfschaduw, lichte plaats
Hoeveelheid zonlicht Indirect zonlicht
Waterbehoefte Gemiddeld
Giftig Nee, niet eetbaar
Snoeien n.v.t.
Bloeiperiode Gehele jaar door groene bladeren
Winterhard n.v.t.
Schrijf een beoordeling

Heb je dit al bekeken?