Snelle levering in NL & BE
Alles voor thuis!
7 dagen in de week open!
Selecteer een categorie.

Bekijk hier alles uit de categorie tuin en terras

Aan het laden...

Hangplant Krulvaren Nephrolepsis 'Green Lady'

Hangplant Krulvaren Nephrolepsis 'Green Lady'

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

Deze Green Lady is een volle groene kamerplant in hangplant uitvoering, maar ze kan zeker ook ergens mooi neergezet worden. Door haar luchtzuiverende werking ideaal voor in de woon- en slaapkamers en op kantoor!

54,99

34,99

In winkelwagen

Informatie Hangplant Krulvaren Nephrolepsis 'Green Lady'

De Nephrolepis, ook wel de krulvaren genoemd is een sterke luchtzuiverende kamerplant en gaat wel jaren mee! De krulvaren geeft meer zuurstof af dan de gemiddelde plant en behoort daardoor in de top 10 van luchtzuiverende kamerplanten. Ze is van oorsprong afkomstig uit Nieuw-Zeeland, Azië en behoort tot de alleroudste groep planten op aarde. Met haar rijke, gekrulde en geveerde bladeren die sierlijk overhangen, is de ‘Green Lady’ een opvallende verschijning in elke huis.

Sterk Luchtzuiverend
De kwaliteit van de lucht waar wij in leven is van groot belang voor onze gezondheid. Door te leven in gezonde lucht worden we niet alleen een stuk fitter, maar ook nog eens een stuk productiever. De Nephrolepsis 'Green Lady' is een echte luchtzuiveraar, ze produceert zuurstof en zuivert onze lucht én wie wil nou geen schonere lucht in huis of op kantoor!

Hoe verzorg je mij?
De Nephrolepsis ‘Green Lady’ is een vrij makkelijk te verzorgen kamerplant, omdat ze weinig eisen stelt.
Hoewel de krulvaren vrij veel licht verdraagt en zelfs voor een korte tijd direct zonlicht kan verdragen, is het toch beter om de plant wel licht, maar niet in direct fel zonlicht te zetten. Zoals alle varens houdt ook krulvaren van veel water. Als je ervoor zorgt dat de varengrond waarin ze groeit voortdurend vochtig is, is dat prima. Maar voorkom dat er onder in de pot een laagje water blijft staan.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.

Een veilige reis rechtstreeks vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis.

Highlights
- Levering op maat; verzekerd van een goede reis voor slechts €9,99
- Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
- Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
- Hoogte plant gemeten vanaf onderkant pot; 40 cm
- De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

Type plant
Luchtzuiverend
Waterbehoefte
Standplaats
Huisdiervriendelijk
Inclusief sierpot
Hoogte (incl. kwekerspot)
Diameter pot
Schrijf een beoordeling