Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.0
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Aan het laden...

Hertshoornvaren 'Platycerium Bifurcatum'

Hertshoornvaren 'Platycerium Bifurcatum'

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

De geweivormige bladeren zijn de trend van dit moment!

34,99

21,99

In winkelwagen

Informatie Hertshoornvaren 'Platycerium Bifurcatum'

De Platycerium bifurcatum, beter bekend als de hertshoornvaren. De hertshoornvaren is een groene kamerplant in hangplant uitvoering, maar hij kan ook zeker ergens mooi neergezet worden. Zorg er wel voor dat er genoeg ruimte om de plant heen is, want zijn bladeren kunnen behoorlijk lang worden. De mantelbladeren gaan naar beneden hangen, terwijl de overige bladeren als een gewei overeind blijven staan.

Standplaats
Het is een plant met een ‘lekkere’ wilde groei die wel de ruimte moet hebben. Zet de plant op een lichte tot halfschaduw plaats, maar pas op voor direct zonlicht.

Water geven
Houd de potgrond licht vochtig door regelmatig kleine hoeveelheden water te geven.

Herkomst & informatie
De Platycerium bifurcatum, beter bekend als de hertshoornvaren, is een zilverachtige wit-groen kleurende varen en een rustige groeier. De hertshoornvaren is geen onbekende in onze Nederlandse woonkamers. Door de jaren heen is hij verschillende keren ‘in de mode’ geweest en ook momenteel heeft hij qua populariteit niets te klagen.
 
Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je genoeg voeding om ruim een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.

 

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Specificaties

Type plant Hangplant
Soort plant Hertshoornvaren
Potmaat 17 cm
Hoogte plant 35 - 40 cm
Luchtzuiverend Ja
Standplaats Halfschaduw
Hoeveelheid zonlicht Indirect zonlicht
Waterbehoefte Gemiddeld, 1 keer per week
Giftig Ja
Snoeien n.v.t.
Bloeiperiode n.v.t.
Winterhard n.v.t.
Schrijf een beoordeling

Pssst... Wil jij de eerste review schrijven?

Schrijf zelf een beoordeling

Heb je dit al bekeken?