Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.0
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Aan het laden...

Hoogwaardig Kunstgras - 3 of 4 m2

Hoogwaardig Kunstgras - 3 of 4 m2

Volgende werkdag verzonden!

Wie liever niet zijn tijd besteed aan het bijhouden van een groen gazon, doet er slim aan zijn of haar tuin of balkon te voorzien van dit prachtige kunstgras. Lijkt net echt!

49,99

29,99

In winkelwagen

Informatie Hoogwaardig Kunstgras - 3 of 4 m2

Nu de zomer eraan komt, is het tijd om je buitenruimte voor te bereiden op een zomer vol plezier. Voor degenen die niet elke week tijd willen besteden aan maaien, trimmen en wieden, is dit hoogwaardige kunstgras de perfecte sfeermaker voor de tuin, het balkon of het terras. Het is net zo mooi en sfeervol als echt gras, maar veel praktischer. Het is ook van een zeer zachte kwaliteit, zodat kinderen er veilig op kunnen spelen en je er zelf op kunt liggen om te genieten van het zonnetje.

Van hoogwaardige kwaliteit
Onder het kunstgras zijn twee lagen "backing" aangebracht. De backing zorgt ervoor dat het kunstgras eenvoudig te plaatsen is en er minder snel kuilen en gaten in het gras vormen door tuinstoelpoten of intensief speelgebruik. Hierdoor kan ook onkruid niet in het gras doordringen en maakt de ondergrond het kunstgras ook weerbestendig en slijtvast. Zo blijft uw kunstgras in perfecte conditie. Ook is het kunstgras erg zacht en niet van echt gras te onderscheiden.

Tip!
Rol na het uitpakken het kunstgras uit en laat het een paar uur tot een dag op een platte ondergrond rusten. Zo krijgen de vezels de kans zicht weer recht te trekken, na lange tijd opgerold te zitten. Het is niet ongebruikelijk om gedurende een aantal dagen markeringen in het gras te zien, door strak opgerold te zitten.

Keuze uit
100x300 cm - 20 mm dikte 
100x300 cm - 23 mm dikte
100x400 cm - 15 mm dikte

De eigenschappen van het gras zijn
✓ Kindvriendelijk
✓ Diervriendelijk
✓ Vrij van zware metalen
✓ UV bestendig
✓ Weerbestendig
✓ Duurzaam
✓ Goede afwatering door geperforeerde backing
✓ Geschikt voor alle soorten ondergronden
✓ Onderhoudsvriendelijk

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Schrijf een beoordeling

Pssst... Wil jij de eerste review schrijven?

Schrijf zelf een beoordeling