Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 8.8
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Aan het laden...

Horizontale Jaloezie Hout - 50 mm

Decosol

Horizontale Jaloezie Hout - 50 mm

Decosol

Levertijd: 1 - 2 weken

Gratis verzending vanaf 99,-

Deze houten jaloezieën zorgen voor een ruime lichtval in je woning; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag binnen komt. 

64,99

44,99

In winkelwagen

Informatie Horizontale Jaloezie Hout - 50 mm

Horizontale jaloezieën zorgen voor een ruime lichtval in je woning; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag binnen komt. 

Deze horizontale jaloezieën zijn gemaakt van hout en geven je interieur een moderne, sfeervolle uitstraling. De jaloezieën zijn 50 mm breed waardoor ze precies het effect krijgen wat je van deze jaloezieën mag verwachten, landelijk en warm. 

Met deze jaloezieën kan je perfect spelen met je privacy. Overdag bepaal je precies hoeveel licht er je woning in schijnt. 's Avonds kun je heerlijk genieten van een kop thee en een goed boek, zonder dat er iemand ongevraagd bij je naar binnen kijkt. 

Daarnaast bevorderen jaloezieën je slaap; je komt 's avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan ook nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De jaloezie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker veel te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken...

Horizontale jaloezieën zijn al met al een top-keuze voor je woning. Je geeft je huis in een handomdraai een nieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral leuk omdat de jaloezieën in meerdere kleuren/materialen beschikbaar zijn! Door het eigentijdse ontwerp van de jaloezie heb je hier jarenlang plezier van.

Lichtinval regelen
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De jaloezieën zijn gemakkelijk te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Ook kan je altijd je plumeau tevoorschijn toveren!

Montage
Het product wordt compleet geleverd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is de horizontale jaloezie eenvoudig in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelkoord(links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het product wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging. Binnen 10 minuten te monteren.

Specificaties

Materiaal Hout
Type raamdecoratie Jaloezie
Soort verduistering Verduisterend
Soort Gordijn Jaloezieën
Schrijf een beoordeling