Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.0
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Aan het laden...

Huisdieren Verkoeling Mat

Huisdieren Verkoeling Mat

1 reviews

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

Help jouw hond of kat tijdens warme zomerdagen af te koelen met deze verkoeling mat!

19,99

7,99

In winkelwagen

Informatie Huisdieren Verkoeling Mat

Honden of katten hebben weinig zweetklieren. Zij zijn afhankelijk van afkoeling door verdamping. Dit doen zij door te hijgen. Wanneer de luchtvochtigheid hoog is en de omgevingstemperatuur is net zo hoog als de lichaamstemperatuur, zijn de inspanningen van het dier om de lichaamstemperatuur te verlagen mogelijk niet voldoende. Op zulke moment kun jij ze een handje helpen.

Deze verkoeling mat zorgt direct voor verkoeling. Je kunt hem ook extra activeren door hem even in de koelkast te leggen (max. 4 graden). Wanneer je huisdier plaats neemt op de mat, koelt deze automatisch af.

Onderhoud
Gebruik een zachte, vochtige doek om de mat af te nemen. Gebruik milde reinigingsmiddelen en gebruik nooit agressieve oplosmiddelen of schurende schoonmaakmiddelen om het product mee schoon te maken.

Materiaal
Polyester

Let op! Dit product is niet onverwoestbaar en dient onder toezicht gebruikt te worden. Een regelmatige controle op eventuele beschadigingen wordt aangeraden.

Onze klanten aan het woord

VERKOELENDE MAT

Roos

Deze mat is multifunctioneel voor huisdier(en) en mijn voeten de hond wil er niet vanaf en mijn vo...

31-07-2022

R

Schrijf een beoordeling

Beoordelingen(1)

VERKOELENDE MAT

Roos

Deze mat is multifunctioneel voor huisdier(en) en mijn voeten de hond wil er niet vanaf en mijn voeten staan dan in de kou!!!!!

31-07-2022

R

    Heb je dit al bekeken?