Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 8.8
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Aan het laden...

Kamer Bonsai 'Ficus Microcarpa Ginseng'

Kamer Bonsai 'Ficus Microcarpa Ginseng'

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

Gratis verzending vanaf 99,-

Deze ontzettend populaire kamer bonsai of ook wel Ficus Microcarpa Ginseng genoemd, haal je nu super voordelig, grijp je kans!

39,99

19,99

In winkelwagen

Informatie Kamer Bonsai 'Ficus Microcarpa Ginseng'

De wereld van de bonsai ficus boompjes is een wereld apart. Wie ermee in contact komt, raakt er vaak voor de rest van zijn leven aan verslingerd. Een soort gezonde verslaving dus. De bonsai bomen staan bekend om hun bijzondere kenmerken: het zijn echte designerplanten. De intrigerend kronkelende wortels hebben een verbluffende vorm die in allerlei mogelijkheden groeit. Met deze bonsai haal je gegarandeerd een plant in huis waar zeker niet aan voorbij gekeken wordt!

Standplaats
Van de felle middagzon is hij geen voorstander, maar hij houdt wel van een plekje in het licht. Daar waar de ochtend- en avondzon straalt voelt hij zich helemaal op zijn gemak.

Water geven
Geef hem water als de aarde op begint te drogen en wacht met de volgende watergift totdat al het water weer is opgenomen.

Herkomst & informatie
De Ficus Ginseng komt oorspronkelijk uit Azië en voelt zich daar ook echt thuis. Met deze Bonsai haal je de oosterse sferen naar je woonkamer! De wortels van de Bonsai worden gekweekt in China en Maleisië, waar ze zo'n vijftien jaar groeien. Dit zijn dé populairste soorten Bonsai voor beginners.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je genoeg voeding om ruim een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.

 

Specificaties

Type plant Kamerplant
Soort plant Ficus Microcarpa Ginseng
Potmaat 22 cm
Hoogte plant 35 - 40 cm
Luchtzuiverend Licht luchtzuiverend
Standplaats Halfschaduw
Hoeveelheid zonlicht Indirect zonlicht
Waterbehoefte Zeer weinig, < 1x per maand
Giftig Ja
Snoeien n.v.t.
Bloeiperiode n.v.t.
Winterhard n.v.t.
Schrijf een beoordeling

Heb je dit al bekeken?