Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 8.4
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Aan het laden...

Kamerboom 'Polyscias Lemon'

Kamerboom 'Polyscias Lemon'

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

Gratis verzending vanaf 75,-

Polyscias zorgt voor een echte blinkvanger in je kamer!

59,99

39,99

In winkelwagen

Informatie Kamerboom 'Polyscias Lemon'

De Polyscias is een plant met karakter. Hij heeft karakteristieke takken waaraan van laag tot hoog mooie bladeren groeien. Buiten dat deze tropische kamerplant er geweldig uitziet zet de Polyscias koolstofdioxide om in zuurstof, nog een extra pluspunt!

Standplaats
De Polyscias staat het liefst op een plek met halfschaduw echter heeft deze kamerplant wel zonlicht nodig. Zet hem dus niet te donker. Direct zonlicht komt deze kamerplant niet ten goede, een aantal uur indirect zonlicht is voldoende voor de Polyscias.

Water geven
De Polyscias dient in de zomer in een vochtige grond te staan, zonder dat deze geheel uitdroogt. Omdat de aarde vochtig dient te blijven is het aan te raden om regelmatig water te geven. En de winter is het beter als de grond iets uitdroogt voordat de Polyscias opnieuw water krijgt.

Herkomst & informatie
De Polyscias Lemon komt oorspronkelijk uit Afrika en Azië en is een heel bijzondere kamerboom. Hij heeft karakteristieke takken waaraan van laag tot hoog mooie bladeren groeien.

Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde manier producten in Indonesië te produceren. Met de aankoop van deze Terima Kasih mand steunt u de lokale bevolking en geeft u de inwoners een duurzame toekomst. Zie website https://www.terima-kasih.nl/zeegras voor meer informatie. 

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.

Een veilige reis rechtstreeks vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis. 

Specificaties

Type plant Kamerplant
Soort plant Polyscias Lemon
Potmaat 19 cm
Hoogte plant 55 - 56 cm
Luchtzuiverend Ja
Standplaats Halfschaduw
Hoeveelheid zonlicht Indirect zonlicht
Waterbehoefte Gemiddeld, 1 keer per week
Giftig Nee
Snoeien n.v.t
Bloeiperiode n.v.t
Winterhard n.v.t
Schrijf een beoordeling