Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.0
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Aan het laden...

Kleinbloemige Bosrank | Clematis Armandii Apple Blossom

Kleinbloemige Bosrank | Clematis Armandii Apple Blossom

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

Of je nu een tuin, terras of een balkon hebt, bloeiende planten maken je vrolijk. Daarbij kun je er eindeloos mee experimenteren en combineren.

34,99

19,99

In winkelwagen

Informatie Kleinbloemige Bosrank | Clematis Armandii Apple Blossom

‘Clematis Armandii Apple Blossom’ dankt zijn naam aan de bloemen die qua kleur een grote gelijkenis vormen met de bloemen van de appelbomen. De bloemen zijn namelijk in de knop roze van kleur, de bloembladeren zelf zijn wit gekleurd met geelwitte meeldraden in het midden. De bloemen verschijnen al in het vroege voorjaar aan de klimplant. Het is een uitbundige bloeier, waar bijen graag op af komen.

Bijzonder aan deze klimplant is dat dit een van de weinige clematissen is die groen blijft in de winter. Zijn bladeren zijn leerachtig, langwerpig groen en zijn zeer elegant.

Standplaats
Het is een klimplant, die zich hecht met kronkelende bladstengels en goed tegen een schutting, muur of pergola kan groeien, maar wel klimdraad of een klimrek nodig heeft. Je kan hem af en toe een beetje helpen door nieuwe uitlopers netjes langs het rek te binden of door de schutting te leiden.

Hij staat graag op een beschut en zonnig plekje in de tuin. De clematis zal bij meer zon rijkelijker bloeien. De clematis is winterhard tot wel -10 graden.

Water geven
De grond moet voldoende vochtig zijn, maar zeker niet te nat. Als de grond na een flinke regenbui lang nat blijft, kun je het beste de grond mengen met wat zand om de afwatering te verbeteren.

Snoeien
Het snoeien van de clematis is niet noodzakelijk. Je kan eventueel na de bloei hem wat terug knippen, dit kan de bloei bevorderen.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Let op! Elke plant is van nature anders van vorm, de hoogte kan enkele centimeters afwijken. De hoogte is inclusief kweekpot.

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Specificaties

Type plant Tuinplant
Soort plant Kleinbloemige Bosrank | Clematis Armandii Apple Blossom
Potmaat 15 cm
Hoogte plant 65 cm
Luchtzuiverend Ja
Standplaats Halfschaduw, zon
Hoeveelheid zonlicht Indirect zonlicht
Waterbehoefte Regelmatig, 1x per week
Giftig Ja
Snoeien Maart
Bloeiperiode April, mei
Winterhard Ja
Schrijf een beoordeling

Pssst... Wil jij de eerste review schrijven?

Schrijf zelf een beoordeling