Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.0
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Aan het laden...

Klimop 'Hedera Helix'

Klimop 'Hedera Helix'

3 reviews

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

Deze prachtige klimmer voegt in elk interieur extra sfeer toe! Weet jij er al een plekje voor?

29,99

16,99

In winkelwagen

Informatie Klimop 'Hedera Helix'

De kwaliteit van de lucht waar wij in leven is van groot belang voor onze gezondheid. Door te leven in gezonde lucht worden we niet alleen een stuk fitter, maar ook nog eens een stuk productiever. De klimop Hedera helix is een echte luchtzuiveraar, produceert zuurstof en zuivert onze lucht én wie wil nou geen schonere lucht in huis of op kantoor! 

Harde klimmer
De Hedera, ook wel ‘klimop’ genoemd, is een makkelijke kamerplant qua onderhoud en is er in verschillende soorten, kleuren, maten en vormen. De klimop is een populaire klimplant en is al jaren bekend in Nederland. Van oorsprong klom deze plant tegen bomen aan in het bos, soms tot wel 30 meter hoog. Deze Hedera is een groene kamerplant in hangplant uitvoering, maar hij kan ook zeker ergens mooi neergezet worden. En door haar luchtzuiverende werking ideaal voor in de woon- en slaapkamers. De hedera heeft een ranklengte van ± 40 cm!

Verzorging
De Hedera houdt van halfschaduw of schaduw, maar deze klimop kamerplant kan eventueel ook op een zonnige standplaats. In de zon zullen echter de bladeren lichter van kleur worden. Voor de Hedera geldt: hoe egaler de kleur van het blad, hoe minder licht de plant nodig heeft.  Zorg er voor dat de grond van de Hedera altijd lichtvochtig is. Voorkom, bij het water geven, dat er zich een laagje water aan de onderzijde van de planten pot vormt. Dit kan namelijk op den duur wortelrot veroorzaken.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.

Een veilige reis rechtstreeks vanaf de kweker
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je genoeg voeding om ruim een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.

 

Onze klanten aan het woord

Planten

Greet

Super mooie plant, eerst 1 besteld, daarna 3 ze doen het hartstikke goed

18-08-2021

G

Duur

Johan

Veel te duur. Elders 30cm hoger voor € 5,= M.a.w. € 15,= te duur

11-07-2021

J

Fantastische planten

Ursula

Na de eerste bestelling was ik helemaal weg van deze plant. Super groot en lang. Ik heb er meteen ze...

13-03-2021

U

Specificaties

Type plant Hangplant
Soort plant Hedera
Potmaat 17 cm
Hoogte plant 40 cm
Luchtzuiverend Ja
Standplaats Halfschaduw
Hoeveelheid zonlicht Indirect zonlicht
Waterbehoefte Gemiddeld, 1 keer per week
Giftig Ja
Snoeien n.v.t.
Bloeiperiode n.v.t.
Winterhard n.v.t.
Schrijf een beoordeling

Beoordelingen(3)

Planten

Greet

Super mooie plant, eerst 1 besteld, daarna 3 ze doen het hartstikke goed

18-08-2021

G

Duur

Johan

Veel te duur. Elders 30cm hoger voor € 5,= M.a.w. € 15,= te duur

11-07-2021

J

Fantastische planten

Ursula

Na de eerste bestelling was ik helemaal weg van deze plant. Super groot en lang. Ik heb er meteen zes bijbesteld ! Ze staan prachtig op de kast en de schouw. 👍🏻👍🏻👍🏻

13-03-2021

U

    Heb je dit al bekeken?