Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.0
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Aan het laden...

Koraalcactus 'Rhipsalis Cassutha'

Koraalcactus 'Rhipsalis Cassutha'

1 reviews

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

De Rhipsalis onderscheidt zich door een geringe behoefte aan verzorging, hun unieke plantvormen met een hoge decoratieve waarde en een zeer goede houdbaarheid!

34,99

21,99

In winkelwagen

Informatie Koraalcactus 'Rhipsalis Cassutha'

De Rhipsalis onderscheidt zich door een geringe behoefte aan verzorging, hun unieke plantvormen met een hoge decoratieve waarde en een zeer goede houdbaarheid. Met zijn mooie lange dunne harige slierten kun je deze Rhipsalis het beste ophangen, of in een mooie hoge sierpot plaatsen. Worden zijn slierten te lang? Dan kun je deze eenvoudig en naar wens terug in model knippen. Dit Rotskoraal heeft ronde veterachtige stengels. Vergeleken met de andere Rhipsalis soorten zijn deze stengels wat dunner en zijn ze lichtgroen van kleur.

Standplaats
De Rhipsalis is makkelijk te verzorgen, hij kan bijna op elke plaats in huis staan. Heeft weinig zon nodig en kan daarom ook op een schaduwrijke plek in je huis goed groeien.

Water geven
Geef 1 keer per week een klein slokje water is meer dan genoeg. Het is zelfs beter om een keer overslaan als de grond nog nat is. De planten kunnen gemakkelijk 2 tot 3 weken zonder water. Met andere woorden, deze planten zijn zeer gebruiksvriendelijk.

Herkomst & product informatie
De Rhipsalis, ook wel 'koraalcactus' of Mistletoe-cactus' genoemd, behoort tot de cactussen. De Rhipsalis familie wordt ook wel de cactus van de oerwouden genoemd. De ca. 60 verschillende soorten groeien op de boomstammen in de halfschaduw onder de boomtoppen van de regenwouden. De Rhipsalissen gebruiken de boom als ankerplaats en hangen zelf met lange ranken naar beneden. De Rhipsalis soorten komen zowel voor in Midden en Zuid Amerika als ook in Afrika en enkele eilanden in de Indische Oceaan.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je genoeg voeding om ruim een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.

Onze klanten aan het woord

Wat een gemak!!

GRE

Ze fleuren de kamer op, ben er blij mee

19-01-2022

G

Specificaties

Type plant Hangplant
Soort plant Koraalcactus
Potmaat 17 cm
Hoogte plant 30 cm
Luchtzuiverend Ja
Standplaats Halfschaduw
Hoeveelheid zonlicht Indirect zonlicht
Waterbehoefte Gemiddeld, 1x per week
Giftig Ja
Snoeien n.v.t.
Bloeiperiode n.v.t.
Winterhard n.v.t.
Schrijf een beoordeling

Beoordelingen(1)

Wat een gemak!!

GRE

Ze fleuren de kamer op, ben er blij mee

19-01-2022

G