Snelle levering in NL & BE
Alles voor thuis!
7 dagen in de week open!
Selecteer een categorie.

Bekijk hier alles uit de categorie tuin en terras

Aan het laden...

Krachtige Elektrische Onkruidbrander

Wolfgang Germany

Krachtige Elektrische Onkruidbrander

Wolfgang Germany

Volgende werkdag verzonden!

Dankzij deze 2000W elektrische onkruidbrander maken woekerende plantjes, onkruid en algen geen kans meer. En dat zonder bukken, steken en chemicaliën!a

119,99

29,99

In winkelwagen

Informatie Krachtige Elektrische Onkruidbrander

Liefhebbers van een piekfijne tuin, opgelet! Dankzij deze 2000W elektrische onkruidbrander zijn woekerende plantjes, onkruid en algen straks verleden tijd. Het apparaat is volledig elektrisch dus je hoeft geen dure gasflessen aan te schaffen. Bovendien is de onkruidbrander super eenvoudig (en zelfs leuk) om te gebruiken. Oprijlanen, patio’s, betegelde paadjes en de stoep zien er weer als nieuw uit en het onkruid blijft ook langdurig weg! En dat op een milieuvriendelijke manier zonder gebruik van chemicaliën.

Je hele tuin onkruidvrij

De elektrische onkruidbrander is enorm makkelijk te gebruiken en biedt snel zichtbaar resultaat. Houd de brander circa 10 seconden op 3 centimeter hoogte boven het onkruid. De hete luchtstroom van maar liefst 600 °C verhit het onkruid waardoor de cellen openbarsten, uitdrogen en vervolgens afsterven. De elektrische onkruidbrander is bovendien licht van gewicht en is voorzien van een kegelsproeikop. Hierdoor kun je heel gericht werken waarbij de hittestraal naar buiten af concentreert. Hierdoor wordt de hete lucht volledig op het onkruid gericht. Zo maak je de hele tuin onkruidvrij zonder enige moeite te hoeven doen!

Multifunctioneel

De elektrische onkruidbrander is niet alleen te gebruiken voor de bestrijding van onkruid. De onkruidbrander is voorzien van een demonteerbare steel waar een bijgeleverd opzetstuk op geplaatst kan worden. Hierdoor is deze ook eenvoudig en veilig te gebruiken om de barbecue of de vuurkorf mee aan te steken. Zo heb je met deze elektrische onkruidbrander dus een multifunctioneel apparaat.

Specificaties

Soort Onkruidbrander
Vermogen 2000 Watt
Opvangzak Nee
Schrijf een beoordeling

Heb je dit al bekeken?