Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.0
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Aan het laden...

Krachtige Onkruidbrander - 2000W

Kinzo Garden

Krachtige Onkruidbrander - 2000W

Kinzo Garden

1 - 7 werkdagen

Door de hete luchtstroom van maar liefs 360 graden verhit je eenvoudig het onkruid waardoor de cellen openbarsten, uitdrogen en vervolgens afsterven.

59,99

24,99

In winkelwagen

Informatie Krachtige Onkruidbrander - 2000W

Liefhebbers van een piekfijne tuin, opgelet! Dankzij deze 2000W elektrische onkruidbrander maken woekerende plantjes, onkruid en algen geen kans meer. Het apparaat is eenvoudig (en zelfs leuk) om te gebruiken. Oprijlanen, patio’s, betegelde paadjes en de stoep in optima forma. En dat alles zonder bukken, steken en chemicaliën!

Je hele tuin onkruidvrij
Door de hete luchtstroom van maar liefs 360 graden verhit je eenvoudig het onkruid waardoor de cellen openbarsten, uitdrogen en vervolgens afsterven. De onkruidbrander is licht in gewicht en is voorzien van een kegelsproeikop waardoor je gericht te werk kunt gaan. De werkwijze is zeer eenvoudig: houd circa 10 seconden en op 3 centimeter hoogte de onkruidbrander boven het onkruid en vervolgens sterft het onkruid zelf af en is dit al snel zichtbaar. Het uitdrogen en afsterven van de plantjes kan een aantal dagen duren. Wacht na behandeling(en) dus nog even het eindresultaat af! Deze onkruidbrander is niet alleen goed inzetbaar tegen bestrijding van onkruid. Zo kan je met deze onkruidbrander ook eenvoudig de briketten en kolen van de barbecue aansteken. Maar ook hout voor in de vuurkorf / kachel!

Specificaties
Spanning: 220-240 VAC, 50/60 Hz
Materiaal: Kunststof en staal
Vermogen: 2000 Watt
Temperatuur: 360 °C maximaal

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Schrijf een beoordeling

Pssst... Wil jij de eerste review schrijven?

Schrijf zelf een beoordeling