Snelle levering in NL & BE
Alles voor thuis!
7 dagen in de week open!
Selecteer een categorie.

Bekijk hier alles uit de categorie tuin en terras

Aan het laden...

Mediterrane Fruitbomen - 4+4 Gratis

Mediterrane Fruitbomen - 4+4 Gratis

Levertijd: 10 werkdagen

Het is weer tijd om de bloemetjes(boompjes) buiten te zetten! En daarom heeft WoonQ.nl nu de perfecte aanbieding voor jou en je tuin!

199,99

39,99

In winkelwagen

Informatie Mediterrane Fruitbomen - 4+4 Gratis

Hecht jij er ook zo'n waarde aan dat je tuin er picco bello bij ligt? En kan jij ontzettend genieten van heerlijk fruit? Dan hebben wij vandaag een hele interessante aanbieding voor je. We bieden vandaag deze fraaie fruitbomen aan die jouw tuin van een nieuw stukje groen en uitstraling kunnen voorzien. En een additionele bonus is dat nu hét juiste moment is om ze te planten. Zo kun in de nabije toekomst geniet van heerlijk, vers fruit uit de eigen tuin! 

Sinaasappel-, citroen-, vijg- en olijfboom

Het pakket bevat 8 jonge boompjes die opgekweekt kunnen worden tot grote fruitdragende bomen. De planten kunnen in de volle grond worden geplant, maar we raden aan om ze in potten te zetten omdat ze niet (direct) winterhard zijn. De olijfboom en vijgenboom zijn na een aantal jaar wel winterhard en kunnen dan buiten blijven staan. De citroen- en sinaasappelboom zijn niet winterhard, maar deze krijgen wel een heerlijk geurende bloesem. In de tuincentra zijn deze mediterrane fruitbomen ontzettend duur, maar door ze zelf verder te kweken bespaar je ontzettend veel geld én het is nog leuk ook!

Geschikt voor elke tuin

De fruitbomen zijn ideaal voor tuinierders met beperkte ruimte. Je kunt ze in kuipen planten en op het terras zetten, maar ze kunnen ook gewoon in volle grond geplaatst worden. De bomen worden keurig netjes bij je thuis afgeleverd en hebben op dat moment een hoogte van ongeveer 30 - 40 cm (gemeten incl. pot). Het wordt aangeraden om de boom ieder voorjaar vroegtijdig te snoeien. Hiermee stimuleer je de fruitproductie en tevens zorgt dit ervoor dat je de stammen in een compacte pilaar kunt blijven behouden. In de lente geniet je van de heerlijke bloesem, gevolgd door levendige gekleurde vruchten.. wie wil dat nou niet in eigen tuin?!

Specificaties

Voeding Gemiddeld
Zonlicht Veel
Water geven Gemiddeld
Winterhard Nee
Hoogte bij levering 30 - 40 cm
Inclusief pot Nee
Schrijf een beoordeling