Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 8.4
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Aan het laden...

Mini Aircooler

Aqua Laser

Mini Aircooler

Aqua Laser

Volgende werkdag verzonden!

Gratis verzending vanaf 99,-

Verkoel je huis geruisloos met deze Mini Aircooler. Met drie verschillende snelheden voor jouw gewenste verkoeling!

39,99

19,99

In winkelwagen

Informatie Mini Aircooler

Deze aircooler is als het ware een 'ventilator plus' en is dankzij het compacte formaat en lichte gewicht  geschikt voor iedere ruimte. 

Verkoeling met zuiver water
De Mini Aircooler koelt uw omgeving met zuiver water, zonder chemicaliën. Met 3 verschillende snelheidsinstellingen controleer je de gewenste verkoeling.

Ideaal voor onderweg
Dankzij zijn compacte formaat en lichte gewicht is deze mobiele Air Cooler geschikt voor iedere ruimte, maar ook voor onderweg. De Air Cooler is met adapter te gebruiken via het stopcontact, maar heeft ook een USB-aansluiting (de adapter wordt niet meegeleverd).

Tot wel 10 uur lang verkoeling
De Mini Air Cooler koelt uw omgeving met zuiver water, zonder chemicaliën. Met 3 verschillende snelheidsinstellingen controleer je de gewenste verkoeling. De ventilator circuleert de koele lucht tot wel 10 uur lang met 1 vol waterreservoir.

Wanneer gebruik je een aircooler?
Een aircooler lijkt op een airco, maar het is een heel ander product. Hij werkt namelijk niet met koelvloeistof, maar met koud water. De temperatuur in de ruimte zakt daardoor (bijna) niet. Alleen de gevoelstemperatuur zakt. In tegenstelling tot een airco heb je geen afvoerslang meer nodig en is de aircooler ook een stuk geruislozer.

Hoe werkt het dan?
Het werkt als volgt: Zet de aircooler op de gewenste plaats en vul het waterreservoir met koud water. Zodra je de aircooler aan zet wordt het water langs een rooster geleid. Door dit rooster wordt warme lucht uit de ruimte gevoerd. Hierdoor verdampt het water en koelt de lucht sterk af. De luchtkoeler geeft dan een heerlijke koele bries door de ruimte. Bovendien zorgt deze aircooler ervoor dat de lucht gezuiverd wordt; wel zo handig!

Specificaties

Type Aircooler
Voltage input
Vermogen 5W
Class l
Luchtsnelheid 3 verschillende snelheden
Draaibaarheid Nee
Geluidsniveau Stil
Afmetingen 16,5 x 16,5 x 17 CM
Gewicht
Schrijf een beoordeling

Heb je dit al bekeken?