Snelle levering in NL & BE
Alles voor thuis!
7 dagen in de week open!
Selecteer een categorie.

Bekijk hier alles uit de categorie tuin en terras

Aan het laden...

Mini Stamrozen - Set van 3

Mini Stamrozen - Set van 3

Levertijd: 10 werkdagen

Het is weer tijd om de bloemetjes buiten te zetten! En daarom heeft WoonQ.nl nu de perfecte aanbieding voor jou en je tuin!

99,99

29,99

In winkelwagen

Informatie Mini Stamrozen - Set van 3

Als er al één bloemensoort bestaat die wereldwijd wordt aangeduid als de mooiste, dan is dat uiteraard de roos! Maar wanneer je minder ruimte hebt om een rozenperk aan te planten, maar wel wilt genieten van de kleurenpracht die rozen in de tuin brengen, dan is er de roos op stam. Een stamroos staat natuurlijk ook prachtig in pot, voor op het balkon of op terras. Zo kan eenieder genieten van de pracht en praal die rozen brengen! 

Geef je tuin of balkon kleur

Geef je tuin of balkon kleur met deze mini-stamrozen. Deze bijzonder sterke roossoort is rijkbloeiend over een lange bloeiperiode, namelijk vanaf juni tot en met oktober. Als tuinplant of in een pot om je balkon of terras op te fleuren? Waar je ze ook plaatst, dankzij het weinige onderhoud zijn deze stamrozen een plezier om te hebben!

Eenvoudig te onderhouden

Rozen zijn bladverliezende en winterharde (tot zeker -25 graden Celsius) heesters. Aangezien deze stamrozen geënt zijn, zal de stamhoogte niet meer veranderen. De kruin daarentegen zal wel steeds voller en groter worden. Na de winter is het belangrijk om de kruin goed te snoeien. Knip alle dode en beschadigde takken helemaal weg, en snoei de andere takken terug tot op zo’n 10-15 cm. Verder is het belangrijk om de stamrozen een zonnige plek te geven in voedzame aarde. Gebruik daarom rozengrond bij het aanplanten en mest regelmatig met rozenmest.

Verzending & handleiding

De planten worden geleverd in een op-maat-gemaakte verzendverpakking waardoor de plant in goede staat wordt afgeleverd. Elke plant is voorzien van een label met uitleg over de verzorging. Daarin kun je bijvoorbeeld lezen wat de bloeitijd is, wat de ideale standplaats is, hoe vaak ze verzorgt moeten worden én nog veel meer. Zo ben jij binnen no time op de hoogte van alles wat je dient te weten over de bestelde planten en kan je binnenkort gaan genieten van de prachtige bloei!

Info

  • Kleuren: wit, tweekleurig, rood, roze en geel
  • Geleverd zonder pot
  • Hoogte bij aflevering: 30-40 cm

Set van 3 stamrozen bestaat uit:

  • 1 witte
  • 1 rode 
  • 1 tweekleurige

Let op: dit betreft een levend product en heeft hierdoor afwijkende garantie en retourvoorwaarden.

Specificaties

Voeding Veel
Zonlicht Veel
Water geven Veel
Winterhard Ja
Hoogte bij levering 30 - 40 cm
Inclusief pot Nee
Schrijf een beoordeling