Snelle levering in NL & BE
Alles voor thuis!
7 dagen in de week open!
Selecteer een categorie.

Bekijk hier alles uit de categorie tuin en terras

Aan het laden...

Mobiele Airconditioner 12000 BTU

Dutch Originals

Mobiele Airconditioner 12000 BTU

Dutch Originals

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

De zomer brengt naast leuke dingen ook vieze, warme plaknachten met zich mee. Want wat kan het heet worden in huis! Deze airconditioner koelt je lekker af; wanneer en waar je maar wilt!!

899,99

449,99

Of 150,00 in3 termijnen

In winkelwagen

Informatie Mobiele Airconditioner 12000 BTU

De zomer is aangebroken en het is weer zweten geblazen! Dat vinden we niet erg als we op het strand liggen, maar het is niet zo lekker om zwetend op de bank te zitten of in je bed te liggen. Daarom hebben wij nu een snelle oplossing voor deze warme nachten; deze fijne mobiele airconditioner maakt de temperatuur een stuk aangenamer in je huis.

Deze airconditioner beschikt over 12000 BTU; dit staat voor British Thermal Units en is een andere benaming voor het koelvermogen in watt.

Wat is een mobiele airconditioner?
Een mobiele airconditioner is een losse unit (hij zit dus niet vast aan de muur) waarmee je de lucht in een ruimte kunt koelen. Het zorgt voor meer comfort op warme zomerdagen, of juist op koude dagen wanneer de lucht erg droog is. Het algemene voordeel van een mobiele airconditioner is dat je deze niet door een expert hoeft te laten aansluiten!

Maar hoe werkt een mobiele airconditioner dan?
Het is eigenlijk heel simpel; de binnenunit van deze airconditioner trekt de warmte aan en de buitenunit staat de warmte weer af. Deze mobiele airconditioner werkt dan ook met een afvoerslang, hier komt die warme lucht door naar buiten. Het is dus wel essentieel dat je deze slang door het raam naar buiten kunt laten hangen. 

Multifunctioneel
Deze airconditioner is multifunctioneel. Het heeft 4 instelbare functies; smart, koelen, ontvochtigen en ventileren. Dus deze airconditioner is een zeer nuttig hulpmiddel voor elk seizoen van het jaar!

SMARTmodus
In de smartmodus worden de koel- en ventilator modussen beide automatisch geregeld, afhankelijk van de kamertemperatuur. 

Lekker makkelijk!
Door de wieltjes onder de airconditioner kan je hem met gemak verplaatsen. Zo kan je op de bank je favoriete serie kijken terwijl je geniet van de koele lucht. En als je moe wordt neem je hem gewoon mee naar je slaapkamer, zodat je niet aan je beddengoed vast plakt van de hitte. Zeg maar dag tegen die zweetnek!

Het product wordt inclusief raam-afdichtingslijst geleverd.

Verzendkosten: €14,99

Specificaties

Afmetingen 80,6 x 37,3 x 40,1 (hxdxb)
Invoerspanning 220 - 240 V AC – 50 Hz
Normaal ingangsvermogen koeling 1340W/5,8A
Type en waarde zekering T-type, 250 V AC, 3,15A
Koelvermogen 12.000 BTU
Geluidsniveau ≤ 65 dB(A)
Maximale hoeveelheid koelmiddel R290/250g
Maximale werkdruk aan afzuig/afvoerzijde 0,7 Mpa/3,2Mpa
Minimale kamerafmeting 12 m2 (vloeroppervlak)
Gewicht 28 KG
Lengte afvoerslang 150cm. (Deze mag niet verlengd worden)
Schrijf een beoordeling