Snelle levering in NL & BE
Alles voor thuis!
7 dagen in de week open!
Selecteer een categorie.

Bekijk hier alles uit de categorie tuin en terras

Aan het laden...

Mobiele Smart Airco - 12.000 BTU

Mobiele Smart Airco - 12.000 BTU

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

Als het buiten warm is, lopen de temperaturen binnen ook op. De FlinQ mobiele airco 12.000 BTU koelt, ventileert en ontvochtigt jouw leefomgeving!

999,99

449,99

Of 150,00 in3 termijnen

In winkelwagen

Informatie Mobiele Smart Airco - 12.000 BTU

Afgelopen zomer was het totaal niet uit te houden in veel woonkamers, kantoren en slaapkamers. Ook deze zomer staan ons weer lange hitteperiodes te wachten. Met de FlinQ Mobiele Airco 12.000 BTU voorkom je slapeloze nachten en het zweten achter je bureau. Deze slimme en slanke airconditioner verkoelt ruimtes tot wel 120 m3. Ideaal voor op jou en je collega's of gewoon thuis! Profiteer vandaag bij Koopjedeal van megakorting op deze geweldige airconditioner!

Eenvoudig te verplaatsen

Heeft de ene kamer de verkoeling gekregen waar je naar verlangde? Dan verplaats je de verkoeler op wieltjes eenvoudig naar de volgende ruimte. De meegeleverde luchtslang met een diameter van 142 mm voert ook daar de warme lucht weg. De slang kan na gebruik in de airco worden opgeborgen, evenals het stroomdraad.

Inclusief handige afstandsbediening

De verrijdbare, energiezuinige airco is standaard voorzien van een afstandsbediening. Dus je hoeft geen onnodige stap meer te zetten om verkoeling te krijgen. Stel de temperatuur in die jij wilt en de airco gaat aan de slag!

Koelt, ventileert en ontvochtigt

De krachtige airco koelt, ventileert en ontvochtigt iedere ruimte! Daar kan geen andere ventilator tegen op! De mobiele airco van FlinQ is ook voorzien van een timerfunctie en slaapmodus en heeft een stijlvol, slank design. Gemakkelijk in onderhoud en ideaal voor opslag na het einde van het zomerseizoen, waardoor je ook bij de late hittegolven nog verzekerd bent van verkoeling.

Geen last meer van vervelende muggen

Muggen houden absoluut niet van de kou of tocht. Zet daarom indien mogelijk 's nachts de airconditioning aan. Dat zal er voor zorgen dat ze uit de kamer wegblijven. Muggen bevinden zich namelijk het liefst in vochtige en warme ruimtes. Ook hebben de muggen er meer moeite mee een kamer binnen te vliegen waar het waait. Een goede airco zorgt dus voor een win-win situatie!

Optioneel verkrijgbaar inclusief window kit

Voor een kleine meerprijs krijg je bij jouw bestelling de window kit om de slang makkelijk naar buiten te bevestigen. Mocht je jouw raam ook volledig willen afsluiten tegen de zon en de warmte, dan kun je altijd een aanvullende Window Velcro Kit bestellen.

Kortom, met de FlinQ Mobiele Airco 12.000 BTU bescherm je jezelf tegen de zomerhitte.

TIP: Bewaar altijd 50 cm ruimte tussen het apparaat en omliggende muren en objecten.

Specificaties

Afmetingen 485 mm x 313 mm x 744 mm
Invoerspanning 220 - 240 V AC – 50 Hz
Normaal ingangsvermogen koeling
Type en waarde zekering
Koelvermogen 12.000 BTU
Geluidsniveau ≤ 65 dB(A)
Maximale hoeveelheid koelmiddel
Maximale werkdruk aan afzuig/afvoerzijde
Minimale kamerafmeting 12 m2 (vloeroppervlak)
Gewicht 29.1 kg
Lengte afvoerslang
Schrijf een beoordeling