Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 8.4
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Aan het laden...

Mobiele Smart Airconditioner - Tot 22 m²

Dutch Originals

Mobiele Smart Airconditioner - Tot 22 m²

Dutch Originals

1 - 5 werkdagen

Gratis verzending vanaf 75,-

Creëer het hele jaar door een gezonde en aangename leefomgeving met deze smart airconditioner. 's Zomers in het bijzonder extra aangenaam!

549,99

279,99

Of 93,33 in3 termijnen

In winkelwagen

Informatie Mobiele Smart Airconditioner - Tot 22 m²

Voor ruimtes tot maar liefst 22 m²
Een geschikte airconditioner voor je ruimte vinden kan een klus zijn. Niet alle apparaten zijn geschikt voor alle ruimtes. Afhankelijk van de isolatie van je huis, heb je een plat dak en hoe lang staat de zon op je gevel te schijnen komt deze airconditioner het beste tot zijn recht in een ruimte van 52 tot 70 m3. Dit staat gelijk aan ca. 22 m2. Veel factoren hebben invloed op hoe goed de airco zal koelen in een bepaalde ruimte. Twijfel je welke airco het best bij je past? Neem dan contact op met de specialisten op onze klantenservice. Wij adviseren je graag bij je aankoop!

Multifunctioneel en efficiënt

De airconditioner is eenvoudig te bedienen met je smartphone via de handige Tuya App, waardoor je eenvoudig op afstand de airconditioner in kunt schakelen. Je kunt, in tegenstelling tot een aircooler, de gewenste temperatuur instellen en de ingebouwde thermostaat regelt dan dat de omgeving deze temperatuur aanneemt. Binnen zeer korte tijd kun je een warme ruimte laten afkoelen met 10 graden of meer, waarbij de gemiddelde aircooler meestal niet meer dan 3 graden afkoelt. 

Programmeer de airco dusdanig in dat je bij thuiskomst een heerlijk, koel huis hebt. Ga je slapen en wil je de airco niet dat hij 's nachts nog aan staat? Stel dan eenvoudig de timer in of zet de airco op de slaapmodus. 

Vanwege het feit dat de airco een zeer efficiënt verbruik heeft (energieklasse A), kun je de airco gemakkelijk voor relatief lange periodes aan laten staan zonder dat dit torenhoge energiekosten met zich meebrengt. 

De airconditioner stelt je in staat om naast verkoelen ook te ventileren, ontvochtigen of zelfs bij te verwarmen. Daarnaast is de airco eenvoudig te bedienen en onderhouden. 

Let op: laat het apparaat 24 uur rechtop staan op een vlakke ondergrond, alvorens je de airco inschakelt.

Specificaties

Type Airco
Voltage input 220 - 240 V AC – 50 Hz
Vermogen 780W/3,5A
Class I
Luchtsnelheid
Draaibaarheid
Geluidsniveau ≤ 51 dB(A)
Afmetingen 70 x 30 x 30 cm (H x D x B)
Gewicht 20,2 kg
Schrijf een beoordeling

Heb je dit al bekeken?