Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 8.4
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Aan het laden...

Nestvaren Asplenium 'Crispy Wave'

Nestvaren Asplenium 'Crispy Wave'

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

Gratis verzending vanaf 75,-

Deze luchtzuiverende plant mag het Air so Pure label dragen vanwege zijn luchtzuiverende kwaliteiten!

29,99

12,99

In winkelwagen

Informatie Nestvaren Asplenium 'Crispy Wave'

Herkomst & product informatie
Asplenium is een geslacht uit de streepvarenfamilie Aspleniaceae. Het geslacht telt ongeveerd 700 soorten varens. De botanische naam Asplenium is afgeleid van het Grieks: ""Asplenon"" (=miltkruid). De varen is tot in de Middeleeuwen gebruikt als heildrank tegen miltziekten. De Asplenium Crispy Wave is nieuw op de markt en kenmerkt zich door het grappige blad.

Sterk Luchtzuiverend
De kwaliteit van de lucht waarin wij leven is van groot belang voor onze gezondheid, fitheid en ons welbevinden. Het gaat hierbij niet alleen over de buitenlucht, maar zeker ook over de lucht in ruimten waar we een groot deel van ons leven doorbrengen: de huiskamer, kantoor en op school.

De luchtkwaliteit in deze ruimten wordt bedorven door chemische stoffen die niet alleen worden afgegeven uit meubels, kleding, vloerbedekking, muurbedekking, verf, printers etc., maar ook door mensen zelf. Uitgebreid wetenschappelijk onderzoek door NASA en Fytagoras heeft aangetoond dat Air So Pure planten beter dan andere planten in staat zijn om deze stoffen uit de lucht op te nemen en daardoor de lucht reinigen.

Uit deze wetenschappelijk onderzoeken kwam naar voren dat de Air So Pure planten onder andere goed zijn voor het geheugen en het concentratievermogen bevorderen. Daarnaast helpt het tegen vermoeidheid en ben je productiever met planten om je heen.

Standplaats
De Asplenium Crispy Wave houdt van een matig zonnige standplaats, dat houdt in: niet in de felle zon, maar op een standplaats wat verder van het raam af. Daar heeft hij het prima naar zijn zin.

Verzorging
De jonge bladeren van een Asplenium Crispy Wave rollen vanuit het midden uit en groeien door tot een sierlijk blad. Sterke temperatuurwisselingen worden niet gewaardeerd door deze varensoort.
Als het te koud is kunnen er bruine bladeinden ontstaan. Het is aan te bevelen om eenmaal per maand wat plantenvoeding aan het gietwater toe te voegen.

Sierpot
Keuze uit 2 verschillende sierpotten; luxe en basic. In verschillende kleuren.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis.

  • Levering op maat; verzekerd van een goede reis voor slechts €7,99
  • Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
  • Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
  • Hoogte plant gemeten vanaf onderkant pot; 20 - 30 cm
  • De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

Type plant Kamerplant
Soort plant Asplenium
Potmaat 12 cm
Hoogte plant 20 - 30 cm
Luchtzuiverend Ja, Air So Pure
Standplaats Halfschaduw
Hoeveelheid zonlicht Gemiddeld
Waterbehoefte Gemiddeld, 1 keer per week
Giftig Nee
Snoeien Niet van toepassing
Bloeiperiode Niet van toepassing
Winterhard Niet van toepassing
Schrijf een beoordeling

Heb je dit al bekeken?